Witam.
Zwracam się do was z problemem którym zetknąłem się po zakupie mojego nowego auta jakim jest VW Touran 2012 r model 2013.
Samochód kupiłem po bardzo niewielkiej kolizji (ze słupkiem,znakiem drogowym) .Auro miało zniszczoną prawą lampę i znajdujące się za nią webasto. Z webasto nic nie zostało po za tłumikiem i nie wiem nawet jakie powinno być w tym samochodzie zamontowane by podjęło współpracę z komputerem samochodu.Próbowałem szukać pomocy w serwisie VW to niewiele mi pomogli gdyż podali mi numery poszczególnych części z których jest ono zbudowane. 1K0261141A,1K0261433L,1K0815020R. Wpisywałem te numery w Google i nic konkretnego nie znalazłem. Wszystkie zestawy webasto sprzedawane na allegro mają inne numery.Proszę o pomoc ,poradę jakie webasto mogę zamontować w moim samochodzie na co mam zwracać uwagę.Jedyną pomocną rzeczą którą mam to naklejkę z przedniego pasa.
Z tego co udało mi się dowiedzieć na tą chwile to pasują podobno dwa z nich
1K0815065AR
1K0815065AT
ale nie wiem czy to prawda.Co muszę wiedzieć i na co mam się przygotować?
Odtworzenie Brakującego Webasto
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Re: Odtworzenie Brakującego Webasto
Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=8&t=7404Seba78 pisze:Witam.
Zwracam się do was z problemem którym zetknąłem się po zakupie mojego nowego auta jakim jest VW Touran 2012 r model 2013.
Samochód kupiłem po bardzo niewielkiej kolizji (ze słupkiem,znakiem drogowym) .Auro miało zniszczoną prawą lampę i znajdujące się za nią webasto. Z webasto nic nie zostało po za tłumikiem i nie wiem nawet jakie powinno być w tym samochodzie zamontowane by podjęło współpracę z komputerem samochodu.Próbowałem szukać pomocy w serwisie VW to niewiele mi pomogli gdyż podali mi numery poszczególnych części z których jest ono zbudowane. 1K0261141A,1K0261433L,1K0815020R. Wpisywałem te numery w Google i nic konkretnego nie znalazłem. Wszystkie zestawy webasto sprzedawane na allegro mają inne numery.Proszę o pomoc ,poradę jakie webasto mogę zamontować w moim samochodzie na co mam zwracać uwagę.Jedyną pomocną rzeczą którą mam to naklejkę z przedniego pasa
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
Temat o webasto jest na forum wystarczy
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
-
Seba78
- Kandydat
- Auto:: Touran 1,6tdi 2012
- Imię:: Sebastian
- Podziękował: 1 raz
Thx .
napisałem już PW do Tomasza mam ndzieje że będzie w stanie mi pomóc.
Co do szukania ......20 stron samych tematów o webasto -Brak podobnego tytułu do mojego problemu.
Sam temat naprawa -ponad 200 stron .....
napisałem już PW do Tomasza mam ndzieje że będzie w stanie mi pomóc.
Co do szukania ......20 stron samych tematów o webasto -Brak podobnego tytułu do mojego problemu.
Sam temat naprawa -ponad 200 stron .....
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Tomek odpisze na pewno , w temacie napraw jakbyś napisał tez by pomogli 
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Pomogę, spokojnie, wszystko jest do ogarnięcia.
Wiadomość poszła na PW.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Wiadomość poszła na PW.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa