Problem z ruszeniem trzęsie całym autem
- greg0216
- ____________________

- Auto:: Passat B7
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Problem z ruszeniem trzęsie całym autem
Witam może ktoś miał podobnie silnik 2.0 BKD ostatnio mam problem z ruszeniem auto nie ma mocy trzęsie całym silnikiem trzeba bardzo delikatnie puszczać sprzęgło jak zapne 2 dalej 3 jest ok te objawy sa na zimnym silniku jak się rozgrzeje jest ok zero błędów pod maską też nie widać nic złego
Grzegorz
-
arek7812
- Przeglądacz
- Auto:: VW TOURAN 1,9 AVQ
- Imię:: Arek
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Problem z ruszeniem trzęsie całym autem
Witam.
U mnie jest podobnie.Przy ruszania na zimnym silniku po dłuższym postoju szarpie a później jest ok.Zdarza się też podczas jazdy w trakcie ruszania ze skrzyżowania na 1 biegu.
Czy to może być poduszka pod silnikiem ?
U mnie jest podobnie.Przy ruszania na zimnym silniku po dłuższym postoju szarpie a później jest ok.Zdarza się też podczas jazdy w trakcie ruszania ze skrzyżowania na 1 biegu.
Czy to może być poduszka pod silnikiem ?
- greg0216
- ____________________

- Auto:: Passat B7
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Re: Problem z ruszeniem trzęsie całym autem
Taki efekt byłby chyba na każdym biegu i bez względu czy ciepły czy zimny
-- N lip 15, 2018 11:25 --
Panowie nadal problem nie rozwiązany czytałem wiele a to słaby akumulator a to rozrusznik a to dawka startowa paliwa chciałbym ją zmienić ktoś to robił w BKD jest wiele opisów w sieci ale wolę u nas popytać
-- Pt lip 27, 2018 02:18 --
Temat rozwiązany okazało się że to niestety dwumasa padła wymieniona i po kłopocie
-- N lip 15, 2018 11:25 --
Panowie nadal problem nie rozwiązany czytałem wiele a to słaby akumulator a to rozrusznik a to dawka startowa paliwa chciałbym ją zmienić ktoś to robił w BKD jest wiele opisów w sieci ale wolę u nas popytać
-- Pt lip 27, 2018 02:18 --
Temat rozwiązany okazało się że to niestety dwumasa padła wymieniona i po kłopocie
Grzegorz