Witam
moi drodzy, jak wygląda sytuacja z miejscem na tylnej kanapie, jeśli będzie dwójka dzieci w fotelikach po bokach A po środku dorosła osoba? Czy jazda będzie komfortowa nawet na dalszą trasę? Dodam że chce kupić Turana 1 generacji po 2 liftingu.
Szczepan pisze:Witam
moi drodzy, jak wygląda sytuacja z miejscem na tylnej kanapie, jeśli będzie dwójka dzieci w fotelikach po bokach A po środku dorosła osoba? Czy jazda będzie komfortowa nawet na dalszą trasę? Dodam że chce kupić Turana 1 generacji po 2 liftingu.
Z góry dziękuję za pomoc
u mnie czasem żona jeździ w takiej konfiguracji ale szczupła jest. Na krótki dystans po japońsku - jakotako; jednak siada z tyłu bo brachol już się tam nie wciśnie.
Hmm no to sredniawka;/ teraz mamy skodę Fabię kombi, dajemy radę ale szału nie ma, myślałem że w Turanie będzie miejsca z tylu na spokojnie. No nic dziękuję Ci za odpowiedź
Dokładnie i ja mam taką konfigurację. Starsza córka ma fotel z isofix'em więc jest od strony drzwi, a na środku jest przypięty fotelik młodszej na pasy ... tak więc zostaje pełny fotel do normalnej podróży.
U mnie żona po środku, jeden fotelik pełno wymiarowych po jednej stronie, a po drugiej tyłem do kierunku jazdy i nie narzeka. Zona raczej o normalnej budowie ciała.
"...przyj naprzód, zrób wyłom w liniach wroga i po drodze niszcz wszystko, co się rusza, a oddziały, które idą za tobą, będą tylko sprzątać. Twoim celem jest dostać się za linie nieprzyjaciela w końcu na tym polegała taktyka kawalerii i zaatakować jego tyły..."
U nas jest dwójka w tym samym wieku więc foteliki będą mieli te same, a żona chce jeździć po środku. Na zdjęciach widziałem że tylna kanapa składa się z 3 oddzielnych foteli, dlatego myślałem że się mi tam zmieszczą. Boję się że nawet jeśli się teraz będzie ok to przy wymianie fotelików na następne będzie problem.
Na środku to raczej nigdy komfortowo nie jest. Tragedii nie ma oczewiscie ale to taki nie do końca pełny fotel. Pełne fotele to w sharanach. Tu by trzeba było chyba dzieciaki dawać na środkowy też a dorosłego na boczny. Dziecko chyba może jechać na środkowym też i nic mu nie grozi.
Potwierdzam , nie zaprzeczam .,co się będziesz cisnął w drugim a nawet trzecim rzędzie .Co się rozdrabniać . Od razu kupuj Sharana Alhambre 7N . Starczy dzieciakom do 18ki .