Od pewnego czasu wpadł pomysł niebieskich wskazówek do licznika 3D kolor. Z tego co zauważyłem, najczęściej wskazówki te występują w golfie R (chyba tylko).
Są dostępne zestawy (wskazówki + ledy) na znanych portalach, jak u i Chińczyków, ale zauważyłem że te wskazówki różnią się od tych oryginalnych.
Głównie pytanie do yox-a: czy u siebie włożyłeś cały licznik z erki, czy gdzieś dostałeś wskazówki i przekładałeś z ledami?
No brawo jeszcze jeden kamikadze się znalazł . Zamontował dodatkowe zegary od Scirocco . Tylko na schowku touranowym troszku sie nie mieści . Ale widzę , że kol Hagio , udaje ci sie mieszać coś w sterowniku .? Ja mam od New Beatle ale nawet nie mam opisów kodowań , nie mówiąc już o blokach pomiarowych .
Sie uparłem ustawić zegar w środkowym cyferblacie . Masz tam ustawiony zegarek ?
Maciej_F pisze:No brawo jeszcze jeden kamikadze się znalazł . Zamontował dodatkowe zegary od Scirocco . Tylko na schowku touranowym troszku sie nie mieści . Ale widzę , że kol Hagio , udaje ci sie mieszać coś w sterowniku .? Ja mam od New Beatle ale nawet nie mam opisów kodowań , nie mówiąc już o blokach pomiarowych .
Sie uparłem ustawić zegar w środkowym cyferblacie . Masz tam ustawiony zegarek ?
też mam z New Beetle wersja z Farenheit i PSI (w aukcji było że USA) No właśnie nie mogę dojść do ładu... zegarka nie mogę ustawić i dziwnie turbo pokazuje. opcji jest mnogo w adaptacjach i zaczynam podejrzewać że mój kabelek nie daje rady. Mam ODISA ale na stacjonarnym kompie i chyba na stole podepnę, ewentualnie zreanimuje ODISA na laptopie.
na tą chwilę tak to wygląda po poćwiartowaniu schowka.
No to będziemy wspólnie walczyć z tym zegarkiem . Bo nie będę wskazywać palcami ale kol. Spacewalker ma , ale nie da
No właśnie powodzenia z rzeźbą mechaniczną by ładnie posadowić te zegary .
A mojego popełnionego mauala widziałeś ?? Może co i ci się przyda :
Maciej_F pisze:No to będziemy wspólnie walczyć z tym zegarkiem . Bo nie bedę wskazywać palcami ale kol Spacewalker ma , ale nie da
No właśnie powodzena z rzeźbą mechaniczną by ładnie posadowić te zegary .
A mojego popełnionego mauala widziałeś ?? Może co i ci sie przyda :
P.S . A ładujesz te dodatkowe zegary pod sterownik silnika BKD ??
No to se ne da
Tak widziałem/czytałem właśnie to nim się posiłkowałem.
No właśnie do BKD ładuje te zegary. :-(
Space ma chyba silnik na CR.
Wiesz z jakimi sterownikami zatrybi ? Jak trzeba to zmienię silnik i sterownik. he he
hagio pisze:Space ma chyba silnik na CR.
Wiesz z jakimi sterownikami zatrybi ? Jak trzeba to zmienię silnik i sterownik. he he
No tak sygnał turbo bez poblemu jest dostepny w sterownikach silników CR . Gdzieś krążą po zagranicznych forach próby rozwiąznia tego problemu w starszych sterownikach . Ale nic tam nie uradzili .
No widzisz pod te zegarki to trzeba zmienić półkę , a co za tym idzie samochód na taki Sharan /Alhambra 7N .... i będzie pasować
szczyku pisze:Ile was kosztowały te zegary, bo jak patrzę na ceny, to na prawdę nas powaliło
Mnie jakieś 500 z oryginalnymi obudowami i anteną od TV bo w New Beetle schowana jest za dodatkowymi zegarami. Wtyczka ok.35pln.
wskazówki niebieskie 70€ zestaw 2 duże +5małych
diody niebieskie za grosze na allegro.
szczyku pisze:Żebym dostał zegary do 200zł, to ok, ale 500 nie dam
Żebyś ty sie nie wypowiadał ile już włożyłeś do swojego Sharana
Ja tam dałem 300 + inne duperele jeszcze . Ale jak sie świecą w nocy
P.S. teraz jest posucha z tymi zegarkami .
A zegary kolor (główne ) to były za free . I były nam potrzebne do szczęscia ???