Szukam nie potrafię znaleźć, chodzi o opis kanałów co można sprawdzić na jakim kanale i jakie są wyświetlane informacje na danym kanale. Taka rozpisaka napewno ułatwiła by wielu uzytkownikom czytanie informacji z VCDS. Nie wiecie czy ktoś można opracował takie coś i jest to dostępne? Jak tak to gdzie tego szukać?
Ja stem poczatkującym użytkownikiem VCDS dlatego pytam.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Zależy czego chcesz szukać...
U nas na forum nie ma takiej rozpiski całego VCDSa. Można znaleźć przydatne informacje w poszczególnych manualach ale najczęściej dotyczą one wtedy konkretnego moda i zaprogramowania podzespołów pod niego.
jak będę w stolicy to spotkamy się na jakimś browarku
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
kowet pisze:aki, wyślij i do mnie - też przyda mi się rozpiska:)
daj maila na PW to wyślę
Szukam nie potrafię znaleźć, chodzi o opis kanałów co można sprawdzić na jakim kanale i jakie są wyświetlane informacje na danym kanale. Taka rozpisaka napewno ułatwiła by wielu uzytkownikom czytanie informacji z VCDS. Nie wiecie czy ktoś można opracował takie coś i jest to dostępne? Jak tak to gdzie tego szukać?
Ja stem poczatkującym użytkownikiem VCDS dlatego pytam
Aki wyslij mi maila to Ci podesle pelny opis kanalow,silnika i modulu komfortu, grupy VAG bardzo ladnie przejrzyście opisane co jest co + z legenda przedzialów czy sie miesci w normie,z komentarzami