Cześć,
mam pytanie bo w żadnym filmiku youtube tego nie znalazłem, chce zakupić tourana rocznik 2011-2013 ale będę go używał przeważnie jako dostawczak do drobnych rzeczy. Jak wygląda w tym modelu demontaż i montaż tylnych siedzeń włączając to dwa ostatnie jeśli był by to wersja 7 osobowa? Można to jakoś szybko przeprowadzić czy trzeba rozbierać pół auta?
dzięki.
Demontaż siedzeń z tyłu
- Piter7707
- Specjalista
- Auto:: Touran TDI 2.0 CFHC 2010r
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
Re: Demontaż siedzeń z tyłu
Każde siedzenie wyciągasz oddzielnie 10 sekund na jedno,pociagasz jeden uchwyt składasz ,drugi do góry,i wypijasz i wyciągasz,wychodzi moment
Może lepsze cady do takiego przeznaczenia
Może lepsze cady do takiego przeznaczenia
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 5T 2016 1.2 TSI
- Imię:: Wojtek
ok, dzięki no właśnie waham się caddy czy touran. Caddy chyba ma mniejszą przestrzeń ładunkową w porównaniu do tourana po wyciągnięciu siedzeń?
- greg0216
- ____________________
- Auto:: Passat B7
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
W wersji 7 osobowej fotele 3 rzędu są przykręcone z tego co pamiętam więc demontaż nie jest szybki
Grzegorz
- zomos
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3, 2.0 TDI CFHC, 2012
- Imię:: Jędrek
- Podziękował: 1 raz
W 7-os fotele w bagażniku są przykręcane. Do tego jak je wymontujesz trzeba też wywalić schowek, który jest w bagażniku pomiędzy fotelami, a krawędzią samochodu. Zapomnij też o płaskiej równej powierzchni bagażowej. Po wyjęciu foteli masz mniejsze i większe górki i dołki. Nie ma co marzyć, że będzie płasko jak np. w Zafirze C.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka