Witam
Chciałem podłączyć odstraszacz kun do samochodu mam trzy kable jeden do plusa drugi do minusa w aku natomiast trzeci jest do tzw plusa po stacyjce czyli po przekręceniu kluczyka pojawia się plus.Czy pod maską jest gdzieś takie miejsce gdzie mógłbym się podłaczyć bo nie chce mi się ciągnąć kabla do kabiny.
podłączenie odstraszacza kun
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 215 razy
- Otrzymał podziękowań: 681 razy
Re: podłączenie odstraszacza kun
Wszystko znajdziesz w skrzynce bezpieczników pod maską...
Masz tam obwody stałe i po tzn zapłonie... miernik w rękę....
Wykaz bezpieczników z opisem obwodów i opisem terminala znajdziesz na forum (przyklejone)
Masz tam obwody stałe i po tzn zapłonie... miernik w rękę....
Wykaz bezpieczników z opisem obwodów i opisem terminala znajdziesz na forum (przyklejone)
-
marecky00
- Początkujący
- Auto:: VW Touran 1.9 TDI AVQ
- Imię:: Marek
- Podziękował: 9 razy
Re: podłączenie odstraszacza kun
Witam.
Stary i sprawdzony sposob na kuny to zawieszenie np kostek zapachowych wc
Starszy pan mi to powiedzial i tak zrobilem,Auto sasiada stoi pod blokiem 5m obok mnie i kuna pociela mu instalacje wygluszenie klapy silnika i znalazl golebia uduszonego na aku,natomiast ja mam to zawieszone i odpukac moje auto omija.To nie tylko mnie dotyczy bo tydzien temu kupilem Tourana i po otwarciu maski zobaczylem zawieszki wc kolo silnika rozesmialem sie i zapytalem sprzedajacego czy ma kuny powiedzial ze sasiad obok posesja mial pocieta instalacje i gumy a on narazie spokojnie spi
Pozdrawiam
Stary i sprawdzony sposob na kuny to zawieszenie np kostek zapachowych wc
Starszy pan mi to powiedzial i tak zrobilem,Auto sasiada stoi pod blokiem 5m obok mnie i kuna pociela mu instalacje wygluszenie klapy silnika i znalazl golebia uduszonego na aku,natomiast ja mam to zawieszone i odpukac moje auto omija.To nie tylko mnie dotyczy bo tydzien temu kupilem Tourana i po otwarciu maski zobaczylem zawieszki wc kolo silnika rozesmialem sie i zapytalem sprzedajacego czy ma kuny powiedzial ze sasiad obok posesja mial pocieta instalacje i gumy a on narazie spokojnie spi
Pozdrawiam
Marecky00