Koszulka VIP - luźny temat
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Koszulka VIP - luźny temat
Wczoraj dotarła do mnie koszulka na specjalne zamówienie:

Ostatnio zmieniony wt lip 31, 2012 16:40 przez LYJO, łącznie zmieniany 2 razy.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Ja byłbym chętny na tą niebieską i ewentualnie czarną jak będzie. Podaj tylko koszta i może załóż temat. Zapewne więcej ludzi się znajdzie :dLYJO pisze:kurik, hehe może być i tez Twoja. Jak się Wam spodoba to można by coś takiego na większą skalę zrobić.
W przyszłym tygodniu jeszcze mam dostać wersję białe koszulki.
A jak nie to dawaj na PM koszta tej niebieskiej, z chęcią ją kupię.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Temat się odnalazł bo ktoś go przeniósł i nie poinformował o tym 
Jako, że koszulka po wpisach na forum i FB się spodobała myślę, że pod koniec sierpnia zaczniemy robić zapisy
Jutro pokażę Wam koszulkę w kolorze białym (ma jutro do mnie dotrzeć), bardziej elegancką i myślę, że przypadnie jeszcze bardziej do gustu
EDIT 31 lipca g. 16.23
Biała dotarła! Jest full wypas
( jak dla mnie )

Mała specyfikacja dla zainteresowanych.
Jest to koszulka z materiału 100% polyester sportowy, czyli taki z jakich wykonuje się np koszulki piłkarskie. nadruk wykonany jest metodą sublimacji czyli inaczej mówiąc zafarbowany jest materiał i nie czuć tego nadruku w dotyku. Nie spierze się ani nie wyblaknie. Po bokach (czego nie widać na zdjęciach) są rozcięcia (ok.3 cm) żeby koszulka fajnie leżała na zewnątrz a nie w galotkach
Jako, że koszulka po wpisach na forum i FB się spodobała myślę, że pod koniec sierpnia zaczniemy robić zapisy
Jutro pokażę Wam koszulkę w kolorze białym (ma jutro do mnie dotrzeć), bardziej elegancką i myślę, że przypadnie jeszcze bardziej do gustu
EDIT 31 lipca g. 16.23
Biała dotarła! Jest full wypas

Mała specyfikacja dla zainteresowanych.
Jest to koszulka z materiału 100% polyester sportowy, czyli taki z jakich wykonuje się np koszulki piłkarskie. nadruk wykonany jest metodą sublimacji czyli inaczej mówiąc zafarbowany jest materiał i nie czuć tego nadruku w dotyku. Nie spierze się ani nie wyblaknie. Po bokach (czego nie widać na zdjęciach) są rozcięcia (ok.3 cm) żeby koszulka fajnie leżała na zewnątrz a nie w galotkach
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Tu masz rację - może się VW dopierdzielić. Zawsze można to logo wymazać albo wstawić coś innegoEljot pisze:Panowie pamiętacie temat poprzednich koszulek i wykorzystanie znaczka VW.
Nie chce psuć zabawy i frajdy (bo koszulki są przeapetyczne) ale jest jeszcze sporo czasu i może by tak zobaczyć jak te sprawy wyglądają...
P.S. nie wiem co było z poprzednimi, ale czyżby ktoś z Wolfsburga się doczepił do Was?