Witam
Jak w temacie ostatnio zauważyłem ze świeci mi się podświetlenie schowka pasażera, nawet jak klapka jest zamknięta, na razie wyjąłem żarówkę, ale chciałbym ten problem usunąć, i tu pytanie- gdzie znajduje się jakiś wyłącznik krańcowy i jak się do niego dostać...?
Świecące się oświetlenie schowka pasażera
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Świecące się oświetlenie schowka pasażera
Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
... aha no to już wiem co mi wypadło jak chciałem żarówkę wymienić
Jak wyjmowałem oprawkę to coś mi się rozleciało i spadło niżej, wyciągnąłem lapmke i stwierdziłem że niczego nie brakuje, ale potem zauważyłem, że lampka cały czas się świeci, teraz już wiem, że wypadł ten element od sprężynki...
nie chce mi się teraz zdejmować schowka, żeby szukać tego elementu, na razie nie będę miał światełka a jak mi się zachce to wyciągnę schowek.
Dzięki Turanek, piwko poszło
Jak wyjmowałem oprawkę to coś mi się rozleciało i spadło niżej, wyciągnąłem lapmke i stwierdziłem że niczego nie brakuje, ale potem zauważyłem, że lampka cały czas się świeci, teraz już wiem, że wypadł ten element od sprężynki...
Dzięki Turanek, piwko poszło
Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana
- newcastle26
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9 BKC 2005
- Imię:: Konrad
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Re: Świecące się oświetlenie schowka pasażera
to ja odswieze jeszcze bardziej 
a czy moze ktos (przy nadmiarze wolnego czasu) zrobic zdjecie swojej lampki i wrzucic do watku.
a dokladnie chodzi mi o ulozenie sprezynki. no zrobily mi sie male puzzle 3D i za zadne skarby swiata nie moge tego poskladac
wiem ze na necie sporo jest zdjec, ale nie moge znalesz zadnego, na ktorym ladnie widac sprezynke.
a czy moze ktos (przy nadmiarze wolnego czasu) zrobic zdjecie swojej lampki i wrzucic do watku.
a dokladnie chodzi mi o ulozenie sprezynki. no zrobily mi sie male puzzle 3D i za zadne skarby swiata nie moge tego poskladac
wiem ze na necie sporo jest zdjec, ale nie moge znalesz zadnego, na ktorym ladnie widac sprezynke.
W życiu piękne są tylko chwile - RR
- newcastle26
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9 BKC 2005
- Imię:: Konrad
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Re: Świecące się oświetlenie schowka pasażera
jezu, walnij jeszcze jedno, tak zeby bylo widac sprezynke z drugiej strony 
bobra, nie trzeba. zlozylem
bobra, nie trzeba. zlozylem
W życiu piękne są tylko chwile - RR