touranik do oceny
- kamiloe
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9 BLS Bluemotion 2009
- Imię:: Kamil
touranik do oceny
Witam kolejny touran do oceny waszej http://otomoto.pl/volkswagen-touran-1-9 ... 21947.html
ta listwa na klapie to ktoś ją dołożył ? Jest może ktoś z tamtych okolic ? mam do niego bardzo daleko ale szukam i szukam i nic ;(
ta listwa na klapie to ktoś ją dołożył ? Jest może ktoś z tamtych okolic ? mam do niego bardzo daleko ale szukam i szukam i nic ;(
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
148 tys. ta.....
Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
- kamiloe
- Przeglądacz
Dziś pojechałem do jednego komisu niedaleko mojego domu a tam stoi czarniutki touran highline nie bity silnik 2.0 ;/ ale chyba bmm taki jak szukałem brak alufelg ale cena to 32 000 jak mówicie warto brac 2.0 przebieg raczej prawdziwy jutro sprawdzę o felgi to nie problem bo da się dokupić navi też tylko ten silnik 2.0 sprawdzałem na takiej stronce po vin to pisało ze bmm opinie są rożne jak doradzicie ?? ma najechane 197.000
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
kolego mój ma 210 tkm z pełnym serwisem w ASO i śmiga aż miło, z moich informacji są to najmniej awaryjne silniki montowane w tych autach, wiadomo jak sobie zaniedbasz to i taki silnik się zepsuje nie ma zasady ale jak będziesz dbał to myślę że polatasz.
Jest to już trzeci silnik BMM którym śmigam, w Audi A3 też takowy miałem i też nie było problemów, w Touranie United także do tej pory nie ma. Ale i tak musiałbyś się autem przejechać posłuchać jak chodzi silnik, popatrzeć czy nie ma wycieków, najlepiej na ASO inspekcje przed zakupową sobie zamów, koszt 300 zł ale warto.
Jest to już trzeci silnik BMM którym śmigam, w Audi A3 też takowy miałem i też nie było problemów, w Touranie United także do tej pory nie ma. Ale i tak musiałbyś się autem przejechać posłuchać jak chodzi silnik, popatrzeć czy nie ma wycieków, najlepiej na ASO inspekcje przed zakupową sobie zamów, koszt 300 zł ale warto.
- kamiloe
- Przeglądacz
aso odpada bo okolło 60km odemnie jest a mam zaufanego i dobrego znajmoego mechanika tylko zastanawia mnie ten touran bo tu nie bity a przednia szyba 09 a pozostale 07 cena taka bo tam troszki trzeba powymieniac ale wiadomo coś za coś jutro się okaże co i jak sprawdze vin i kolo ma w zapasie hak jest na stale tak fajny no ale opinie o tym komisie sa ze ... oby było wszystko ok ;p
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
wszystko się da.
Szyba przednia wymieniana jest prawie w każdym aucie które jeździło po zachodnich drogach.
W Niemczech jest tak że odprysk na szybie i auto nie przechodzi przeglądu. Dopiero po wymianie auto ponownie jest dopuszczone do przeglądu.
Jeżeli auto jest ze stycznia 2008 to mogą zdarzyć się szyby z oznaczeniem 07 .
Szyba przednia wymieniana jest prawie w każdym aucie które jeździło po zachodnich drogach.
W Niemczech jest tak że odprysk na szybie i auto nie przechodzi przeglądu. Dopiero po wymianie auto ponownie jest dopuszczone do przeglądu.
Jeżeli auto jest ze stycznia 2008 to mogą zdarzyć się szyby z oznaczeniem 07 .