Wspieramy Ukraine
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Wspieramy Ukraine
Pany proponuję raka akcje wsparcia Ukrainy bo to co ten Putin wyprawia przechodzi już wszelkie wyobrażenia. Proponuję choć wsparcie medialne dla nich ale zarazem namawiam też do krytyki Rosji. Mile widziane jakieś propozycje protesty w różnej firmie np nie kupujemy towarów rosyjskich. Tak samo obłudnych Niemców towary. Nie zne czy to jakieś proszki do prania piwo czy perfumy czy co tam jeszcze. Mieli narzucić sankcje a się wstrzymują niemiaszki.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0 TDI DFEA
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Re: Wspieramy Ukraine
Przedewszystkim nie popadać w panike i nie robić kolejek na stacjach benzynowych, bo to jeszcze bardziej winduje ceny paliw.
Nie tankować na stacjach należących do reżimu putlera.
Wiem że paliwo chyba na wszystkich stacjach pochodzi z polskich rafinerii, ale dochody ze sprzedaży to co innego.
Patrzeć na kody kreskowe i kupować to co polskie
Nie tankować na stacjach należących do reżimu putlera.
Wiem że paliwo chyba na wszystkich stacjach pochodzi z polskich rafinerii, ale dochody ze sprzedaży to co innego.
Patrzeć na kody kreskowe i kupować to co polskie
- wesol
- Władca postów
- Auto:: touran BLS i 2x CAYC
- Imię:: Pawel
- Podziękował: 21 razy
- Otrzymał podziękowań: 420 razy
Re: Wspieramy Ukraine
Ja np już przestałem robić zakupy w niemieckim markecie. Przecież nie przestanę czy tam spale swoje np elektronarzędzia itp sprawy. Ile możemy to działamy przeciwko Putinowi i całej tej obłudzie co to niby nie są z nim ale dalej z nim handlują.
-- Cz mar 24, 2022 17:53 --
Nie kupujemy w Leo Leo czyli leroy Merlin, Auchan oraz Decathlon. Nie wycofali się z Rosji. Ale pocieszające jest ze juz spadki mają obrotów i ludzie przestali przychodzić. A i jeszcze renaulta nie lubimy.
-- Cz mar 24, 2022 17:53 --
Nie kupujemy w Leo Leo czyli leroy Merlin, Auchan oraz Decathlon. Nie wycofali się z Rosji. Ale pocieszające jest ze juz spadki mają obrotów i ludzie przestali przychodzić. A i jeszcze renaulta nie lubimy.
1T2 BLS oraz 2x 1T3 CAYC