Ogólnie auto OK ale jak zwykle do sprawdzenia w ASO po VIN i potem komp do podłączenia i znowu TEST, następnie dobry warsztat (najlepiej sprawdzony) i znowu sprawdzenie mechaniczne... a potem już będziesz wiedział prawie wszystko. Dla mnie całkiem, całkiem tylko ten dodany chrom trochę trąci - rzecz gustu.
Zdjęcie tego fotela... ja mam prawie 1ookkm więcej i wygląda tak samo, lepiej zobacz tylną klapę bo lubi ją ruda (krawędzie dolne, przy lampkach oświetlenia tablicy, pod szybą, krawędź na załamaniu pod TDI
no gdyby nie ten dobry stan to już byś znalazł to czego szukasz
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
no właśnie
sprawdziłem u brata tego pierwszego po VIN już w 2009 miał 259 tys a teraz koleś pisze że przy 196 wymienił rozrząd a ma rzekomo 204 samochód z niemiec a faktycznie z belgi
Nie winie faceta, po liczbie świętych obrazków można stwierdzić że to on został oszukany
smutny ten rynek samochodowy
sfinks pisze:witam mam pytanko rzezi mi wjak odpale touranka gdzies w skrzyni chyba jak wciskam sprzeglo przestaje
to pytanie nie w tym dziale
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Na plus to że auto krajowe z pewną historią od 1 właściciela i pewnie przebiegiem,dobrze wyposażone .
Vin i do ASO sprawdzić i powalczyć coś z cenką
Bardzo ładny
ale z drugiej strony ciekawe dlaczego go sprzedaje z takim symbolicznym przebiegiem.