Podświetlenie Żegarow wnętrza problem.
-
tonski4
- Auto:: Touran 3 2016
- Imię:: Krzysztof
Podświetlenie Żegarow wnętrza problem.
Witam. Nie znalazłem podobnego problemu. Od niedawna jestem posiadaczem tourana 3 z 2016 roku. Gdy go kupiłem to zegary ciagle były podświetlone czy to na dziennych czy normalnych światłach. Myślałem ze tak ma być a do dzis rano. Przełącznik na zero światła led dzienne a podświetlenie zaczęło się wyłączać i włączać tylko wskazówki były podświetlone. Wyczytałem ze na dziennych tak powinno być ze tylko wskazówki podwietlone. Po pracy zegay działają jak do tej pory cały czas podwietlone. Nie mogę rowiez ściemnić zegarów w ustawieniach. Miał ktoś taki przypadek? Gdzie szukać przyczyny? Pozdraiam
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Re: Podświetlenie Żegarow wnętrza problem.
vcds - bloki pomiarowe licznika i sprawdzić wartośc swiatła odebraną przez czujnik
-
tonski4
- Auto:: Touran 3 2016
- Imię:: Krzysztof
Wczoraj gdy wracałem z pracy było pełne słońce zegary podwietlone cały czas. Dzis rano pochmurno i zegary w cieniu się ściemniały a w wieszkszym świetle rozjaśniały. Po zaparkowaniu w ciwniu pod drzewem świeciły tylko wskazówki. Może tak ma być?
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 117 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
wg mnie tak jest dobrzetonski4 pisze:Wczoraj gdy wracałem z pracy było pełne słońce zegary podwietlone cały czas. Dzis rano pochmurno i zegary w cieniu się ściemniały a w wieszkszym świetle rozjaśniały. Po zaparkowaniu w ciwniu pod drzewem świeciły tylko wskazówki. Może tak ma być?
chciał bys w nocy jechac i zeby Ci dawały po gałach na maxa ?
w dzien to czy są jasne czy ciemne to i tak nie widac zbytnio różnicy z podświetlaniem