Witam wszystkich!
Pare dni temu zapaliła mi się kontrolka spalonej żarówki, sprawdziłem każdą jedną z tyłu( sprzodu tylko wizualnie) i okazało się ze wszystkie świeca, a kontrolka nadal nie gasła. Po podłączeniu kompa wyskoczyły dwa błędy, po skasowaniu nadal powracają, o to one;
2 Faults Found.
00985 - Right Tail Light (M2)
012 - Electrical Faults in Circuit
00985 - Right Tail Light (M2)
012 - Electrical Faults in Circuit
Za wiele na necie o tym nie znalazłem, ale może ktoś z Was by mi pomógł?
Również mam problem z kontrolką i chodzi o tylny postój prawy i lewy. Wszystko działa, żarówki wymienione na nowe, gniazda przeczyszczone, a na VCDS pokazuje 1%...
jeżu pisze:Slavo, , W tym wypadku chodzi o problem z żarówką światła pozycyjnego w tylnej prawej lampie...
Sprawdź samą żarówkę, gniazdo i okablowanie...
Ja mam taki problem, żarówka wymieniona, a kontrolka cały czas świeci ?. Co tu zrobić.
tylko żarówka dalej nie świeci ;(
jeżu pisze:Slavo, , W tym wypadku chodzi o problem z żarówką światła pozycyjnego w tylnej prawej lampie...
Sprawdź samą żarówkę, gniazdo i okablowanie...
Ja mam taki problem, żarówka wymieniona, a kontrolka cały czas świeci ?. Co tu zrobić.
tylko żarówka dalej nie świeci ;(
Jeżeli jesteś pewny, że żarówka jest w porządku, to sprawdź instalację i jak pisał kolega wyżej gniazdo żarówki.
tez miałem taki problem -świeciła sie kontrolka a żarówka była dobra
z tyłu te żaróweczki sa tanie wiec hurem wymieniłem wszystkie na nowe i mam świetty spokój (przy okazji przeczyscic)