Trasa Warszawa Tomaszów Maz.
-
- Użytkownik
- Auto:: AVQ 2003
- Imię:: Mieszko
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Trasa Warszawa Tomaszów Maz.
Planuję trasę z Warszawy do Tomaszowa Mazowieckiego.
Ponieważ będę wyjeżdżał z Bielan (Warszawa) w piątek około 19 i z uwagi na korki itp. palcem po mapie zaplanowałem przejechać trasą A-K do A2 i potem na węźle Wiskitki odbić na Mszczonów do Katowickiej.
Czy ktoś jeździ tą trasą lub ma wiedzę czy trasa A-K łączy się już z A2 i potem czy nie będzie jakiś wielkich remontów? A może macie jakieś inne propozycje?
Ponieważ będę wyjeżdżał z Bielan (Warszawa) w piątek około 19 i z uwagi na korki itp. palcem po mapie zaplanowałem przejechać trasą A-K do A2 i potem na węźle Wiskitki odbić na Mszczonów do Katowickiej.
Czy ktoś jeździ tą trasą lub ma wiedzę czy trasa A-K łączy się już z A2 i potem czy nie będzie jakiś wielkich remontów? A może macie jakieś inne propozycje?
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Trasa Warszawa Tomaszów Maz.
Trasa AK łączy się z A2 przez S8 czyli lecisz z Bielan trasą A-K na zachód cały czas prosto i dolecisz do A2. CB radio weź przed miśkami bo często tam jeżdzą nieoznakowane i oznakowane miśki.mieszkoma pisze:Planuję trasę z Warszawy do Tomaszowa Mazowieckiego.
Co do remontów najgorzej bedzie za Warszawą: zwężenia, ale według serwisu GDDKiA brak remontów. Przed wyjazdem sprawdź: http://www.gddkia.gov.pl/pl/10/serwis-dla-kierowcow
- cheles
- Władca postów
Zerknąłem na serwid GDDKiA brak opłat Wawa - Łódź.mieszkoma pisze:no tak...propaganda sukcesu
Opłaty obowiązuję na:
Odcinki PPP:
•Autostrada A1 - odcinek Rusocin - Nowa Wieś - zobacz obowiązujące stawki
•Autostrada A2 - odcinek Konin - Świecko - zobacz obowiązujące stawki
•Autostrada A4 - odcinek Kraków - Katowice - zobacz obowiązujące stawki
-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
To może Panowie przy okazji powiedzcie jak do Piaseczna dojechać jadąc z Opolskiego. Normalnie to wskoczyłbym w Piotrkowie i jechał do zjazdu przed Jankami i być może tak zrobię, ale w piątek powrót o 16 to już widzę kiepsko... Rok temu przez Grójec, Białobrzegi i Opoczno leciałem. Dalsza droga, ale przynajmniej jechałem coś.
- cheles
- Władca postów
Piątek przejechac Janki to koszmar. Lepiej nadłóż drogi.matti1535 pisze:To może Panowie przy okazji powiedzcie jak do Piaseczna dojechać jadąc z Opolskiego. Normalnie to wskoczyłbym w Piotrkowie i jechał do zjazdu przed Jankami i być może tak zrobię, ale w piątek powrót o 16 to już widzę kiepsko... Rok temu przez Grójec, Białobrzegi i Opoczno leciałem. Dalsza droga, ale przynajmniej jechałem coś.
- pabloxxx
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,9 TDI
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Na A4 od czerwca płacimy już od Wrocławia do Katowiccheles pisze:Zerknąłem na serwid GDDKiA brak opłat Wawa - Łódź.mieszkoma pisze:no tak...propaganda sukcesu
Opłaty obowiązuję na:
Odcinki PPP:
•Autostrada A1 - odcinek Rusocin - Nowa Wieś - zobacz obowiązujące stawki
•Autostrada A2 - odcinek Konin - Świecko - zobacz obowiązujące stawki
•Autostrada A4 - odcinek Kraków - Katowice - zobacz obowiązujące stawki

-
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Polskie drogi to koszmar, wiem co mówię bo jestem na świeżo po zagranicznych wojażach. Proponuję do Łodzi A2 i przepinka w mieście na 1. Droga W-wa - Piotrków tragedia a w piątek to w ogóle daj sobie spokój z tą trasą.cheles pisze:Piątek przejechac Janki to koszmar. Lepiej nadłóż drogi.
PZDR
Szukajcie a znajdziecie.