Witam przedstawiam moje nowe wozidełko -VW Touran 2009 rok 1.9 BLS przebieg 175 tyś potwierdzone po Vin,aute zrobiłem narazie ok 2000 tyś km i jak narazie wszystko chodzi fajnie na dzień dobry do wymiany poszedł olej Castrol 5w30 i wszystkie filtry,przegląd zawieszenia i podpięcie pod VAG,następne w planie to : nowe opony letnie i zimowe, wymiana kąpletnych hamulców potem do kastracji DPF i kto wie może jakiś czips pozdrawiam
Załączniki
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Oprócz zmian wymienionych planujesz jeszcze coś?, zapodaj foto ze środka.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Jestem w Abu Dhabi wyjazd służbowy,w domu bede w niedziele i jak tylko zrobie foto to odrazu wkleje na forum,jak narazie mam takie plany jak w opisie a potem zobaczymy,auto podoba mi sie tak jak wyszło z fabryki wygląd zewnętrzny napewno będzie taki jak jest.DPF to normalne że wyleci żeby auto zaczeło oddychać,jest 175 tyś i dwumas według historii też jeszcze nie był robiony
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 10:01 ]
Od niedzieli zaczynam ostro stukać kilometry bo potem znowu wyjazd
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
Łukaszz pisze:Jestem w Abu Dhabi wyjazd służbowy,w domu bede w niedziele i jak tylko zrobie foto to odrazu wkleje na forum,jak narazie mam takie plany jak w opisie a potem zobaczymy,auto podoba mi sie tak jak wyszło z fabryki wygląd zewnętrzny napewno będzie taki jak jest.DPF to normalne że wyleci żeby auto zaczeło oddychać,jest 175 tyś i dwumas według historii też jeszcze nie był robiony
[ Dodano: Czw Wrz 13, 2012 10:01 ]
Od niedzieli zaczynam ostro stukać kilometry bo potem znowu wyjazd
Przynajmniej kolega sie wygrzewa a co Cie pognało aż do Abu?