a oto on ,kupiony przypadkowo-miłość od pierwszego wejrzenia a pojechałam po Kia Rio, jazda próbna ok ale.... przejezdzałam, wsiadłam, i klamka zapadła, i ten bagażnik po prostu bajka . Najbliższe plany to alufelgi na wiosnę, odcięcie zapłonu tak na wszelki wypadek gdyby się jeszcze komuś spodobał no i czujniki parkowania-radzę sobie ale znajomi - głownie męska część twierdza ze przydadzą mi się hehe
Załączniki
ciąg dalszy zdjęć , sprawdził się dziś mozna pakować i pakować i końca nie widać, jedyna wada , że nie umie się sam wypakować
2007 r. 1,9 TDI 77KW szary, przebieg 75 tys.km,
Ostatnio zmieniony ndz wrz 23, 2012 16:14 przez ewasobol, łącznie zmieniany 1 raz.
no proszę jaki fajny tourek , myślę że dobrego wyboru dokonałaś, Rio nie warte kasy, jakości itp, Tourek to jest to Życzę miliona kilometrów
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
PS. Fajnych masz znajomych - tą męską część szczególnie - która bez czujników, parkować nie potrafi ..... dasz sobię radę... lepiej cofie się na lusterka Touranem niż audi A4 czy seicento - uwierz mi
Alu - fajna sprawa i polepsza efekt wizualny pojazdu... ale spokojnie nawet R16 wystarczą...
a propo opatrzności mam nadzieje ze czuwała tez przy zakupie touranka, bo tak czytam i czytam te forum i dostaje coraz większych , bo poniewaz;) - dopiero przeczytalam ze broń boziu niemca w umowie a ja jego tam mam gdyz podobno jak na firme kupuje i z firmy to sie nie oplaca wiec pewnie mnie ołgali a ze napalona byłam (starałam sie to ukryc ale raczej z miernym skutkiem) to pewnie zle zrobiłam. nie sprawdziłam tez przebiegu w serwisie wiec moze to niejest 75 tys tylko 175 . fakt ze juz mialam auto z przebiegiem 190 tys i wiem jak to wyglada a ten jest czysciutki, nie poniszczony w srodku, siedzenia nie wytarte itd, taki wyglad na malo uzywany i zapach taki jak w innym aucie ktore mialam z przebiegiem 25 tys. Tak sie pocieszam ze jest jak jest na załaczonym obrazku ale troche sie zmartwilam czytajac to wszystko. pozniej napisze jeszcze co nieco ale wiem ze jak za duzo to czytac sie nie chce, zdjecia wnetrza beda jak znajde chwile bo ciagle praca