moje pytanie jest czy po aktualizacji softu wszystkie dane w navi znikają mam na myśli mp3, wgrane mapy itp?
jeszcze jedno czy ktoś wie jak ma być wypalona płyta do navi rns 310 ? mam paczki które po rozpakowaniu dają jeden plik o rozszerzeniu .cdr czym to wypalić jak to wypalić i na jaką płytę to wypalić aby to śmigało na navi.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Jak ktoś rzuci ten nowy soft, to niech da znać, czy wszystko działa.
Podobno trzeba RNSa zakodować ponownie VCDSem, po aktualizacji.
Zastanawia mnie jeszcze kwestia Gatewaya - czy po jego aktualizacji (mam wersję L), nic się nie zwali.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
p.s.
ile wam pokazuje rns miejsca na dysku ( wersja 30gb )
mi pokazuje ze dostepne cos okolo 18gb ( a ma niby miec 15 czyli powinien pokazywac ponizej 15 ? ).. moze mam zle partycje poukładane ? wiem ze wersja 3810 zmieniala partycje na nowy rozkład ... ale moj jest niby z softem fabrycznym 3970 i nie wiem jak sprawdzic czy partycje mam poprawnie zrobione pod nowy soft ?
a co do gateway mam wersje S wiec chyba moge ładowac oryginał bez zmian ?
jest jakaś opcja sprawdzenia ktora wersja softu jest w gateway ? zmienilem na rns510 z rcd310 i moze musze zaktualizowac gateway ?
Najnowsze POI do RNS - 21.10.2013 Mój chomik - redart_vw