Proszę o analizę wyciągniętych danych z ASO
-
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1,9 TDI, 2005
- Imię:: Daniel
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Proszę o analizę wyciągniętych danych z ASO
Witam wszystkich,
Udało mi się wyciągnąć z ASO informacje o moim przyszłym Touranie (załącznik). Czy ktoś mi może powiedzieć czy te ostatnie zanotowane informacje w ASO (04.09.12) opisują naprawę powypadkową? Czy myślicie że było to coś groźnego?
Udało mi się wyciągnąć z ASO informacje o moim przyszłym Touranie (załącznik). Czy ktoś mi może powiedzieć czy te ostatnie zanotowane informacje w ASO (04.09.12) opisują naprawę powypadkową? Czy myślicie że było to coś groźnego?
- Załączniki
-
- Reparaturhistorie_WAUZZZ4B64N065115.PDF
- wyciąg z ASO (Francja)
- (109.56 KiB) Pobrany 79 razy
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
ostatni przegląd miał na 138tyś i do 236tyś zaginął w otchłani czasu
,trochę dużo
chyba a raczej na pewno gościu sam robił wymiany itd 
na 2009 to najechane ma nieźle
a co do napraw itd to wszystko tam masz napisane ale po 138 tys to już czeski film. ostatni wypis z Aso dużo nie mówi,widziałeś to auto?jeździłeś nim?
Tak jak Aki napisał jak miał to wszystko wymienione co tam jest napisane to jakaś puszka Pandory

na 2009 to najechane ma nieźle
a co do napraw itd to wszystko tam masz napisane ale po 138 tys to już czeski film. ostatni wypis z Aso dużo nie mówi,widziałeś to auto?jeździłeś nim?
Tak jak Aki napisał jak miał to wszystko wymienione co tam jest napisane to jakaś puszka Pandory

Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2012 11:27 przez QQRYDZA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
QQ co chcesz, 2 lata gwarancji mineły wiec przestał jezdzic do ASO.
A ostatni wpis mówi ze wymienił półprzodu z chłodnicami, swiatłami, wzmocnieniami, zawiasami, ciagami wentylacyjnymi itd a nawet uzupełnił gaz w klimie wiec raczej zaparkował na czyms az po przednia szybe
[ Dodano: Czw Paź 04, 2012 11:34 ]
ale tam nigdzie nie ma air baga, sa air guide... zreszta niewazne, auto napewno zaliczyło solidny dzwon
A ostatni wpis mówi ze wymienił półprzodu z chłodnicami, swiatłami, wzmocnieniami, zawiasami, ciagami wentylacyjnymi itd a nawet uzupełnił gaz w klimie wiec raczej zaparkował na czyms az po przednia szybe

[ Dodano: Czw Paź 04, 2012 11:34 ]
to chyba jak kazdy...aki pisze:francuskiego liznąłem więc

ale tam nigdzie nie ma air baga, sa air guide... zreszta niewazne, auto napewno zaliczyło solidny dzwon
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
-
- Początkujący
Panowie to jest ten samochód
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-7-o ... 67295.html
Tak, jeździłem nim i jedno jest pewne – jeździ
Jednak zwracam się do was jako fachowców.
Rozumiem, że był bity (bo za taką kasę to trudno chyba oczekiwać czegoś lepszego) jednak czy po tych wpisach możemy sądzić że konstrukcja została naruszona?
Jeśli to składał do kupy w ASO to czy można przeczuwać, iż zrobili to na tyle dobrze że jest bezpieczny?
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-7-o ... 67295.html
Tak, jeździłem nim i jedno jest pewne – jeździ
Jednak zwracam się do was jako fachowców.
Rozumiem, że był bity (bo za taką kasę to trudno chyba oczekiwać czegoś lepszego) jednak czy po tych wpisach możemy sądzić że konstrukcja została naruszona?
Jeśli to składał do kupy w ASO to czy można przeczuwać, iż zrobili to na tyle dobrze że jest bezpieczny?
-
- Początkujący
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
możesz sobie sam sprawdzić na stronie Gajosa http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
Ale z tego co ja tu widzę t nie było to dzwon, tylko raczej stłuczka. Katalog części wymienionych to raczej drobne rzeczy. Najdroższą jest chyba maska i lampy, reszta to plastiki i pierdoły.
I nie miał wymienianej poduszki, Air guide to elementy wlotów powietrza, ew przewody powietrza.
Ale z tego co ja tu widzę t nie było to dzwon, tylko raczej stłuczka. Katalog części wymienionych to raczej drobne rzeczy. Najdroższą jest chyba maska i lampy, reszta to plastiki i pierdoły.
I nie miał wymienianej poduszki, Air guide to elementy wlotów powietrza, ew przewody powietrza.
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Raczej nie dzwon, ale czemu w ogłoszeniu kolega pisze "bezwypadkowy"?Tomas pisze:możesz sobie sam sprawdzić na stronie Gajosa http://sklep.gajos.com.pl/sklep/