A oto mój CZARNUSZEK
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Kilka szczegółów :
2005 rok , 2.0 TDI BKD , DSG , grzane fotele przód , 4 szyby elektryczne , elektryczny szyberek , klima dwustrefowa , dogrzewanie silnika , dwa schowki w podłodze....
10.... poduszek...
jak piszą niektórzy sprzedający , kupiłem w Duisburgu ,178tkm najechane , bezwypadkowy na 100% , po wymianie oleju i rozrusznika , w poniedziałek ASO wymiana oleju w DSG , rozrząd jeszcze chyba wytrzyma ze 20 tys .
Zmian chyba żadnych nie będzie ,chcę dołożyć hak ( czasami trza coś przewieść przyczepą ) i może wymieniłbym kierę na skórzaną.
Pojeżdżę z pół roku i pewnie będę szukał tego , po co pojechałem, czyli E39 3.0 D automat. Ale kto wie....jeździ mi się dobrze , więc może zostanie na dłużej...
3 lata jeździłem A6 C4 2.5 TDI 5-ciocylindrówką i troszkę nie pasi mi 4 cylindry....zobaczymy.
Pytanie , czy nie wydaje się Wam , że moje wozidło stoi za wysoko na zwieszeniu ?
Patrzę na inne Tourany i stoją sporo niżej.
Eljot , masz pomysła co zrobić , żeby zestaw chodził z nowszymi telefonami ?
Szukając trochę w necie nic mądrego nie znalazłem.
2005 rok , 2.0 TDI BKD , DSG , grzane fotele przód , 4 szyby elektryczne , elektryczny szyberek , klima dwustrefowa , dogrzewanie silnika , dwa schowki w podłodze....

10.... poduszek...

Zmian chyba żadnych nie będzie ,chcę dołożyć hak ( czasami trza coś przewieść przyczepą ) i może wymieniłbym kierę na skórzaną.
Pojeżdżę z pół roku i pewnie będę szukał tego , po co pojechałem, czyli E39 3.0 D automat. Ale kto wie....jeździ mi się dobrze , więc może zostanie na dłużej...
3 lata jeździłem A6 C4 2.5 TDI 5-ciocylindrówką i troszkę nie pasi mi 4 cylindry....zobaczymy.
Pytanie , czy nie wydaje się Wam , że moje wozidło stoi za wysoko na zwieszeniu ?
Eljot , masz pomysła co zrobić , żeby zestaw chodził z nowszymi telefonami ?
Szukając trochę w necie nic mądrego nie znalazłem.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jak dla mnie to tylko lepiej ;Dpiurko2 pisze:Pytanie , czy nie wydaje się Wam , że moje wozidło stoi za wysoko na zwieszeniu ?
Może miał amory wymieniane niedawno...
VW Touran 1.9TDI '08 KLIKNIJ