Touran 1,9 TDI 105KM - kilka pytań
Touran 1,9 TDI 105KM - kilka pytań
Mam prośbę do użytkowników Tourana 1,9 TDI 105KM o podanie dwóch wymiarów:
- długość bagażnika mierząc od siedzeń tylnych (najkrótsza i najdłuższa)
- wysokość osłony pod silnikiem
Dziękuję z góry.
- długość bagażnika mierząc od siedzeń tylnych (najkrótsza i najdłuższa)
- wysokość osłony pod silnikiem
Dziękuję z góry.
Ostatnio zmieniony pt paź 05, 2012 22:19 przez Yacek, łącznie zmieniany 1 raz.
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Rozwiń najdłuższa, najkrótsza, bo nie kumam o co chodzi... 5, czy 7 osób? (raczej 5) po złożeniu siedzeń 2-go rzędu, czy z rozłożonymi (a może o to chodzi z tym najdłuższa najkrótsza?)?Yacek pisze: - długość bagażnika mierząc od siedzeń bocznych (najkrótsza i najdłuższa)
Wysokość od czego? Chodzi Ci o prześwit pod autem? (najniższa wartość, czy najwyższa?)Yacek pisze: - wysokość osłony pod silnikiem
Niektóre auta nie mają osłony...
Już wyjaśniam 1 linia to najkrótsza, druga najdłuższa, rysunek poniżej:niko02 pisze:Rozwiń najdłuższa, najkrótsza, bo nie kumam o co chodzi... 5, czy 7 osób? (raczej 5) po złożeniu siedzeń 2-go rzędu, czy z rozłożonymi (a może o to chodzi z tym najdłuższa najkrótsza?)?

Tak, pytałem o minimalny prześwit na środku auta, dlatego interesowała mnie wysokość osłony silnika - oczywiście od podłoża.niko02 pisze:Wysokość od czego?
Chodzi Ci o prześwit pod autem? (najniższa wartość, czy najwyższa?)
Niektóre auta nie mają osłony...
Oglądałem już wcześniej te rysunki, ale nie wszystko tam jest co mnie interesuje.Wujek Google to naprawde dobry wujek
Wszystko jest zawarte w pytaniu. Może wyjaśnię dlaczego pytam. Pytałem o wysokość najniższego punktu dlatego, że często jeżdżę do klientów polnymi drogami a tam nierzadko jest garb na drodze (ciągniki robią swoje). Co do bagażnika to chciałbym zmieścić składaną drabinę o długości 1,05m.Tomas pisze:To może nas oświecisz o co chodzi, będzie łatwiej pomóc.
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
o wysokośc mi chodziło ze taka sama...seba244 pisze:marynarz75 pisze:czy 1,9 czy 2,0 jeden ch...![]()
dobreeeeeee

1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm