Ja mam dużą wątpliwość co do przebiegu, 187 km? hmm mój rok starszy, użytkowany głownie w PL na obecnie 236 kkm, a co dopiero Niemiec, jak dla mnie śmiało dolicz przynajmniej 100 kkm
Tomas pisze:Ja mam dużą wątpliwość co do przebiegu, 187 km? hmm mój rok starszy, użytkowany głownie w PL na obecnie 236 kkm, a co dopiero Niemiec, jak dla mnie śmiało dolicz przynajmniej 100 kkm
sluchajcie... z przebiegiem to jest loteria...moj tez był rok starszy a miał tylko 107 tys. przejechane... nie mozna odrazu skreślać bez sprawdzania... nie usprawiedliwiam tu krętaczy bo sam tego nie znosze i tępie...
no wiadomo, u nas inaczej się użytkuje auta inaczej znowu z Niemczech itd. Jedni potrzebują samochód który zarobi na siebie jedni znowu autko rodzinne na do nie codziennego użytku.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Tomas pisze:Ja mam dużą wątpliwość co do przebiegu, 187 km? hmm mój rok starszy, użytkowany głownie w PL na obecnie 236 kkm, a co dopiero Niemiec, jak dla mnie śmiało dolicz przynajmniej 100 kkm
sluchajcie... z przebiegiem to jest loteria...moj tez był rok starszy a miał tylko 107 tys. przejechane... nie mozna odrazu skreślać bez sprawdzania... nie usprawiedliwiam tu krętaczy bo sam tego nie znosze i tępie...
No wszystko fajnie, ale jak ktoś ma taką sztukę z małym przebiegiem, to nie oddaje rocznika 2005 Highline za 25000
Dlatego podejrzenie zaniżonego przebiegu
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Auto ma hak w związku z czym napewno cos ciągało. Mniejsza lub wieksz, ciezsza lub lzejsza przyczepe. Niestey przy skrzyni automatycznej jest duze ryzyko ze takie elementy jak skrzynia i silnik mogą być mocno dojechane. Ja bym główną uwage skupił na tym aspekcie, mniej na wypadkowosci.
Jak hak to źle? Mam do czynienia z wieloma autami i w większości haki mają nowe, nigdy nieużywane... więc nie ma co popadać w paranoję. Jeżeli bywacie na zachodzie (szczególnie w okresie letnim) to popatrzcie na auta z przyczepkami kempingowymi. Na moje oko jest to ok 0,01% wszystkich aut na drogach. Na co dzień przyczepkę ciąga jeszcze mnie osób, więc nawet jeżeli ktoś kiedyś podczepi przyczepkę do auta to nie wiezie tam 2 ton, żeby od razu wszystkie podzespoły były zmęczone życiem...
na zachodzie raczej stosują się do przepisów i nie przeładowują przyczepek, wiem coś o tym bo tam bywam często i mam do czynienia z ludźmi.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.