Ściąganie - w 10 sekund auto samo zmienia dwa pasy
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Ściąganie - w 10 sekund auto samo zmienia dwa pasy
Wprawdzie nie chodzi o Tourana, ale o Jette, ale pomyślałem, że może kogoś z Was zainteresuje.
Właśnie założyłem stronę na której opisuje moje zmagania z ASO VW - mam auto, które w 10 sekund ze skrajnie lewego pasa na drodze trzypasmowej zjeżdża na pas skrajnie prawy.
Nie wierzycie - sami zobaczcie na www.vwjetta.pl
Będę wdzięczny za odwiedzenie i polubienie strony - może jak się zrobi wokół tego szum ASO lub importer podejdą do sprawy poważnie i zrozumieją, że z samochodem są problemy.
Z góry dzięki i przepraszam za drobną promocję strony.
Prosiłbym Moderatora o nie usuwanie tego tematu, jeśli to oczywiście możliwe. Strona do której link podałem nie jest w żadnym stopniu komercyjna i została stworzona wyłącznie w celu walki z ASO.
Właśnie założyłem stronę na której opisuje moje zmagania z ASO VW - mam auto, które w 10 sekund ze skrajnie lewego pasa na drodze trzypasmowej zjeżdża na pas skrajnie prawy.
Nie wierzycie - sami zobaczcie na www.vwjetta.pl
Będę wdzięczny za odwiedzenie i polubienie strony - może jak się zrobi wokół tego szum ASO lub importer podejdą do sprawy poważnie i zrozumieją, że z samochodem są problemy.
Z góry dzięki i przepraszam za drobną promocję strony.
Prosiłbym Moderatora o nie usuwanie tego tematu, jeśli to oczywiście możliwe. Strona do której link podałem nie jest w żadnym stopniu komercyjna i została stworzona wyłącznie w celu walki z ASO.
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
Bardzo dziękujęniko02 pisze:Popieram i lubię to.

[ Dodano: Wto Gru 04, 2012 08:53 ]
Rzecznik odpada ponieważ auto kupiłem na firmę, ale jutro odbieram oficjalną opinię Rzeczoznawcy, który jest też biegłym sądowym, a później chyba tylko sąd mi pozostanie.cheles pisze:piotrek_jetta,
A nie myślałeś iść z tym do Rzecznika Federacji Konsumentów? I taka w tym kraju jest prawda. Spece od PR jak tylko usłyszą, że marka może być pokazana w złym świetle w TV od razu zmienia się optyka ASO.
Powodzenia kolego.
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
Panowie serdecznie dziękuję za komentarze, lajki i wejścia na stronę. Szczególne dzięki za udostępnienie informacji na funpagu forum.
Ja jeszcze zamierzam napisać do Importera z wnioskiem o to aby wymogli na ASO zwrot pieniędzy za samochód (dołączę pełną dokumentację, opinię rzeczoznawcy oraz adres strony na której opisałem problem) i napisze, że albo do końca roku rozwiążą sprawę, albo w styczniu Turbokamera, prawnik i sąd
A w czym u Was był problem z tym autem? Walczyliście w sądzie, czy ASo się ugięło?Muti pisze:Jakbym widział naszą toyote avensisNa szczęście nam wymienili na nową.Walka 4mies.ale się udało. Niestety z tego co wiem polityka VW nie jest taka prokliencka..
Ja jeszcze zamierzam napisać do Importera z wnioskiem o to aby wymogli na ASO zwrot pieniędzy za samochód (dołączę pełną dokumentację, opinię rzeczoznawcy oraz adres strony na której opisałem problem) i napisze, że albo do końca roku rozwiążą sprawę, albo w styczniu Turbokamera, prawnik i sąd
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Tak sobie myślę, żebyś napisał do głównej siedziby VW do samego Prezesa spróbuj po niemiecku opisując perypetie z ASO.piotrek_jetta pisze:Panowie serdecznie dziękuję za komentarze, lajki i wejścia na stronę. Szczególne dzięki za udostępnienie informacji na funpagu forum.
A w czym u Was był problem z tym autem? Walczyliście w sądzie, czy ASo się ugięło?Muti pisze:Jakbym widział naszą toyote avensisNa szczęście nam wymienili na nową.Walka 4mies.ale się udało. Niestety z tego co wiem polityka VW nie jest taka prokliencka..
Kiedyś mój brat jak miał kłopoty z Oplem to wysłał takie pismo i udało mu się to gwarancyjne naprawić.