mam radio mt 6501
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
mam radio mt 6501
jest na nim system windows ce 5.0, jak wgrać nowszy system (6.0). i jak mapy do navi
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Jeśli producent nie wypuścił softu z wersją Win CE 6.0 to nie wgrasz takowej 
Dwa, że nie warto zmieniać na 6.0 bo pod 5.0 wszystkie aplikacje stabilniej pracują bo są na nią pisane
Jeśli chodzi o mapy to kup lub zdobądź w inny sposób automapę i zainstaluj ją na kartę SD (pisałeś, że w radiu jest czytnik) i z tej karty ją będziesz uruchamiał.
Bo rozumiem, że WinCE masz odblokowane i możesz uruchamiać dowolne programy?

Dwa, że nie warto zmieniać na 6.0 bo pod 5.0 wszystkie aplikacje stabilniej pracują bo są na nią pisane

Jeśli chodzi o mapy to kup lub zdobądź w inny sposób automapę i zainstaluj ją na kartę SD (pisałeś, że w radiu jest czytnik) i z tej karty ją będziesz uruchamiał.
Bo rozumiem, że WinCE masz odblokowane i możesz uruchamiać dowolne programy?
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
GPS CARD to slot TYLKO na MAPĂ (Soft do GPS-u). To radio co masz to taka zbieranina wszystkiego, kiedys widziałem to od środka (podobne) i miało żywcem z palmtopa płyte głowną wyjetą. Zagłęb się troche w to radio, poszukaja jaki system plików i pod to poszukaj map i tyle. Poszukaj na Ebay podobnych i zobacz z jakimi aplikacjami działają. No i powodzenia z instalacja...... czy lepiej powiem "Bóg z tobą"