Czuję potrzebę pochwalić się!
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Czuję potrzebę pochwalić się!
dziś pocztą dotarła oczekiwana legitymacja i odznaka zasłużonego honorowego dawcy krwi.
Numer 10.952/12. Odznaka trzeciego stopnia ( dopiero się rozkręcam) tak na dobry początek...
Tak przyszło mi do głowy zapytać - ilu krwiodawców jest na forum? Jak często oddajecie?
Nie proponuję żadnej akcji bo jesteśmy mocno rozproszeni a i przy systematycznym oddawaniu ciężko zgrać terminy.
Ja corocznie oddaję 6 razy - równiutko co 2 miesiące tak jak można ..... We wrześniu 2013 minie 4 lata od pierwszego razu i strasznie żałuję że tak długo zwlekałem...
Numer 10.952/12. Odznaka trzeciego stopnia ( dopiero się rozkręcam) tak na dobry początek...
Tak przyszło mi do głowy zapytać - ilu krwiodawców jest na forum? Jak często oddajecie?
Nie proponuję żadnej akcji bo jesteśmy mocno rozproszeni a i przy systematycznym oddawaniu ciężko zgrać terminy.
Ja corocznie oddaję 6 razy - równiutko co 2 miesiące tak jak można ..... We wrześniu 2013 minie 4 lata od pierwszego razu i strasznie żałuję że tak długo zwlekałem...
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
To i ja się pochwalę odznaką III stopnia PCK za zasługi.
Kiedyś podczas uroczystości wręczenia odznaczeń na Mazowszu poznałem krwiodawcę, który potrafi wstać o 3 rano, przejechać PKS ponad 100 km później pociągiem następne tyle by oddać krew.
Panowie szacun dla Was, że potraficie dzielić się z innymi.
Kiedyś podczas uroczystości wręczenia odznaczeń na Mazowszu poznałem krwiodawcę, który potrafi wstać o 3 rano, przejechać PKS ponad 100 km później pociągiem następne tyle by oddać krew.
Panowie szacun dla Was, że potraficie dzielić się z innymi.
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
seba244, czy chodzi ci o deklarację odsprzedaży krwi?
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol