Srebrny Touranek :)
- bzyk.26
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Srebrny Touranek :)
Touranek sprzedany
Ostatnio zmieniony ndz lip 27, 2014 10:58 przez bzyk.26, łącznie zmieniany 5 razy.
- bzyk.26
- Przeglądacz
Nad takimi felgami myślę, tylko że mój jest czarny.
Masz super "wyrozumiały" dla brudu kolor nadwozia
Może jakaś fotka z wnętrza.
jak dla mnie czarny też jest super nawed bardziej mi sie podoba moje ostatnie autko było własnie czarne

- bzyk.26
- Przeglądacz
Dodi pisze:fele mi sie bardzo podobaja i uwazam ze idealnie pasuja do Tourana. mogły to byc 16' ze wzgledu na lepszy komfort jazdy ale pewnie juz by nie było takiego uroku...
nie jest tak zle jak sie wydaje

- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
standard to zalezy chyba jaka wersja bo ja mam stalowe 16' w standardzie wersja Trendline, widziałem tez w standardzie 15' ale to "golasy" w Conceptlinie, 17' mają lepsze wersje Highline w nowszych rocznikach... takze w Touranach masz wachlarz możliwości dlatego pewnie dobrze sie jezdzi na kazdych... ja kiedys miałem Passata w Highline i orginalnie były 17' 225/45 i powiem ze dobrze sie jezdziło na nich... ale to był orginał a nie przerabiane z 14' lub 15' 

- bzyk.26
- Przeglądacz
Dodi pisze:ja chyba zostane przy 16' bo na zime mam extra zimowe same opony 16' i bym sobie je przerzucil własnie na te stalowe 16' co teraz mam a na nastepny sezon letni bym jakies ładne fele kupił, opony letnie mam tez prawie nówki i też 16' wiec ekonomicznie by było...
no w tej sytuacji to fakt