Zadzwoń, napisz do Mutiego....
W skrócie wyglada to tak, że pod filtrem powietrza masz odpowietrznik. Musisz mieć strzykawkę i wężyk, zaciągasz trochę płynu ze zbiorniczka hamulcowego i przez odpowietrznik musisz go wcisnąć.
Podpompuj sprzędło na sucho przytrzymaj a druga osoba niech poluzuje odpowietrznik jeżeli będą pęcherzyki powietrza to znaczy, że jest zapowietrzone jeżeli poleci sam płyn to znaczy że jest ok...
dziekuje bardzo bo już byłem zestarny cały bo odkreciłem odpowietrznik troche tylko płynu wyleciało i pedał wpadł nie wiedziałem ze muszę z wezykiem wpompować
U ciebie problemem nie bedzie zapowietrzone sprzeglo bo w momencie zapowietrzenia pedal wpada i nie wraca lub tez moze slabo brac cos ala jak by sie sprzeglo konczylo ja bym stawial raczej na lozysko lub wysprzeglik lub tez zatarty pedal
collega pisze:U ciebie problemem nie bedzie zapowietrzone sprzeglo bo w momencie zapowietrzenia pedal wpada i nie wraca lub tez moze slabo brac cos ala jak by sie sprzeglo konczylo ja bym stawial raczej na lozysko lub wysprzeglik lub tez zatarty pedal