Cieple/zime nawiew
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Cieple/zime nawiew
Witam mam mały problem od pewnego czasu mam tak ze od strony kierowcy leci non stop cieple bez znaczenia jak stawie a od pasażera normalnie jak ustawie ziemne to zimne, czy może ktoś mi podesłać schemat umiejscowienia silniczków klap mieszalnika bo sadze ze w tym będzie problem ze jeden z silniczków padł lub się zaciął.
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
robiłem, i nie pomagało, dzisiaj wszedłem pod kierownice i lukałem czy się rusza sam silniczek, i zmieniając temp, dolny widać ze kreci, wiec moje zdziwienie czemu jak ciepły to nic nie zmienia chyba ze maja tendencje do zacinania się, albo sama klapa jest zacięta, przerabiałem temat w lagunie II, ale tam silniczek był do wymiany. w VW na ile on jest srubek montowany bo widziałem jedną
- Miki76
- ____________________
- Auto:: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
- Imię:: Damian
- Podziękował: 89 razy
- Otrzymał podziękowań: 194 razy
może mi ktoś powiedzieć czy silniczek V158 jest za to odpowiedzialny gdyż mam ten sam problemmephisto pisze:Witam mam mały problem od pewnego czasu mam tak ze od strony kierowcy leci non stop cieple bez znaczenia jak stawie a od pasażera normalnie jak ustawie ziemne to zimne, czy może ktoś mi podesłać schemat umiejscowienia silniczków klap mieszalnika bo sadze ze w tym będzie problem ze jeden z silniczków padł lub się zaciął.