Witam serdecznie moi drodzy
- dziadol
- Początkujący
- Auto:: Golf V 1.9 TDI BKC
- Imię:: Daras
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Witam serdecznie moi drodzy
Witam moi drodzy....
Zastanawiałem się czy zarejestrować się na owe wspaniałe forum...i to zrobiłem..
Mam na imie Darek z Bydgoszczy...Obecnie jestem posiadaczem Golfa V z silnikiem 19.TDI 105 KM (BKC)...W naszych autach biją takie same serduszka jak i reszta jest podobna...
Nie ukrywam zamiany Gofera na Touranka....
Z forum wiele się dowiedzoałem o bolaczkach naszych serduszek.....i czytając wypowiedzi wiele jest świetnie przedstawionych spraw....Kilka spraw załatwiłem w swoim Goferku nie z forum Golfa tylko właśnie z forum Touranka....
Pozdro.....
Zastanawiałem się czy zarejestrować się na owe wspaniałe forum...i to zrobiłem..
Mam na imie Darek z Bydgoszczy...Obecnie jestem posiadaczem Golfa V z silnikiem 19.TDI 105 KM (BKC)...W naszych autach biją takie same serduszka jak i reszta jest podobna...
Nie ukrywam zamiany Gofera na Touranka....
Z forum wiele się dowiedzoałem o bolaczkach naszych serduszek.....i czytając wypowiedzi wiele jest świetnie przedstawionych spraw....Kilka spraw załatwiłem w swoim Goferku nie z forum Golfa tylko właśnie z forum Touranka....
Pozdro.....
Człowiek jest wielki,nie przez to co ma,nie przez to kim jest,
nie przez to co posiada, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II
Jan Paweł II
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
dobrze robisz - w golfie duszno!!! brakuje przestrzeni życiowej. Witaj.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- dziadol
- Początkujący
- Auto:: Golf V 1.9 TDI BKC
- Imię:: Daras
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Dzięki Panowie za powitanka....
Ilu tu ziomali...... (ja jestem z Wyżyn)
Ja ewoluowałm kol.@wesoł z 15-sto letnim stażem na MKIII na MK V.... i naprawde zastanawiam się nad Tourankiem...Jak kol.@wesoł napisał
Pozdro...
Ilu tu ziomali...... (ja jestem z Wyżyn)
Ja ewoluowałm kol.@wesoł z 15-sto letnim stażem na MKIII na MK V.... i naprawde zastanawiam się nad Tourankiem...Jak kol.@wesoł napisał
...Zapewne nie odrazu bo za wiele ostatnio zainwestowałem w Gofera ale niebawem nadejdzie ten czas........o wiecęj przestrzeni życiowej
Pozdro...
Człowiek jest wielki,nie przez to co ma,nie przez to kim jest,
Jan Paweł II
Jan Paweł II