QQ dzisiaj sprzedałem 2005 za 28 tys pln
Gość przyjechał po inne moje auto ale jak zobaczył Tourka to nie chciał wysiąść.
I cały czas jaka cena...jaka cena za Tourana a ja mu 28 tys... i się odpitoli tak pomyślałem... a on no to piszemy
I załamka.Sprzedałem .
Ale ten za 33tys chyba przesadził
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jeżeli to auto przyjechało za granicy to mało prawdopodobny przebieg, tam się więcej jeździ.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:jeżeli to auto przyjechało za granicy to mało prawdopodobny przebieg, tam się więcej jeździ.
Widać po wpisie w książce, że latał średnio 25tys. rocznie... więc te 130 to chyba miało być 230
Ja swojego z końcówki 2004r. kupiłem z przebiegiem 174tys. więc tutaj ciut za mało.
P.S. VIN jest to może ktoś sprawdzi jego wiarygodność
DLUGI-74 pisze:QQ dzisiaj sprzedałem 2005 za 28 tys pln
Gość przyjechał po inne moje auto ale jak zobaczył Tourka to nie chciał wysiąść.
I cały czas jaka cena...jaka cena za Tourana a ja mu 28 tys... i się odpitoli tak pomyślałem... a on no to piszemy
I załamka.Sprzedałem .
Ale ten za 33tys chyba przesadził
Ja kupowałem wszystkie auta trzyletnie z Niemiec i każdy miał przejechane powyżej 150tys km.
A tutaj 8 lat to naprawę musiałby ktoś oszczędzać auto, żeby zrobić tylko 130tys km.
Pozdrawiam
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG