Problem z otwarciem klapy bagażnika
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Problem z otwarciem klapy bagażnika
Witam mam takie zapytanie nie mogę otworzyć klapy bagażnika raz się otwierają a raz nie co to może być i jak rozebrać ten plastik na klapie żeby dostać się do zamka
MATEO
- rock4
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
MATEO, poszukaj na forum już jest o tym temat!
polecam szukajkę: http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1128
polecam szukajkę: http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1128
-
- Początkujący
Witam ponownie niestety nie udało się naprawić klapa nadal się nie otwiera a podczas jazdy otwiera się sama czy na postoju jak autko jest otwarte tylko otwiera się na jeden ząbek i nie idzie jaja całkiem otworzyć przeczyściłem wszystko i nic z tego na po podłączeniu na krótko działa albo jak wkładałem kostkę również działa a później lipa podejrzewam że może być to winna mikro włącznika lub modułu komfortu co wy na to bo już nie mam pojęcia pomocy
MATEO
-
- Początkujący
Tylko zamek wygląda na dobry bo po podłączeniu na krótko zamek zamyka i otwiera się a w czasie jazdy otwiera się samoczynnie co jakiś ale otwiera się tylko na jeden ząbek i nie otworzy się bagażnika za pociągnięciem klamki tylko od środka mechanicznie
[ Dodano: Sro Maj 01, 2013 10:27 ]
I jeszcze jedno jak można zdemontować mikro włącznik zalany w listwie i sprawdzić czy jest dobry
[ Dodano: Sro Maj 01, 2013 20:22 ]
teraz to już nie wiem co wymienić zamek czy klamke
[ Dodano: Nie Maj 05, 2013 16:20 ]
no i jak koledzy na co obstawialiście gdzie jeszcze mozna kupic klamke bagaznika bo na allegro znalazłem tylko jedna i to za 200zł moze gdzieś taniej mozna kupic??
[ Dodano: Pią Cze 07, 2013 21:20 ]
Witam i klapa już się otwiera a winna byla klamka mikrostyk był walnięty pozdrawiam
[ Dodano: Sro Maj 01, 2013 10:27 ]
I jeszcze jedno jak można zdemontować mikro włącznik zalany w listwie i sprawdzić czy jest dobry
[ Dodano: Sro Maj 01, 2013 20:22 ]
teraz to już nie wiem co wymienić zamek czy klamke
[ Dodano: Nie Maj 05, 2013 16:20 ]
no i jak koledzy na co obstawialiście gdzie jeszcze mozna kupic klamke bagaznika bo na allegro znalazłem tylko jedna i to za 200zł moze gdzieś taniej mozna kupic??
[ Dodano: Pią Cze 07, 2013 21:20 ]
Witam i klapa już się otwiera a winna byla klamka mikrostyk był walnięty pozdrawiam
MATEO