Perkusyjnie z Poznania!
- Loszmi
- Przeglądacz
- Auto:: BXE, 1.9 Turbo Klekot,'08
- Imię:: Miłosz
- Kontakt:
Perkusyjnie z Poznania!
Serdecznie pozdrawiam!
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Tourana 1.9TDI Trendline z XII 2008.
Szczyci się On niewielką liczbą kilometrów na liczniku - 59000!
Auto zakupione na potrzeby rodzinne, ale jako czynnie działający perkusista, zacieram ręce, bo zmieszczę w końcu wszystkie graty do samochodu.
Liczę na pomoc forumowiczów w sprawach codziennej eksplotatacji auta znacznie bardziej zaawansowanego technicznie, niż moja stara 14 letnia Astra ;-)
Pozdrawiam
Miłosz
www.lightcoorporation.com
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Tourana 1.9TDI Trendline z XII 2008.
Auto zakupione na potrzeby rodzinne, ale jako czynnie działający perkusista, zacieram ręce, bo zmieszczę w końcu wszystkie graty do samochodu.
Liczę na pomoc forumowiczów w sprawach codziennej eksplotatacji auta znacznie bardziej zaawansowanego technicznie, niż moja stara 14 letnia Astra ;-)
Pozdrawiam
Miłosz
-
Piotr1979
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Re: Perkusyjnie z Poznania!
Witam.Loszmi pisze:Serdecznie pozdrawiam!
Pozdrawiam
Miłosz
Perkusiści mają najgorzej bo zanim sprzęt po koncercie złożą to wszystkie towary przebrane. He, he.
W Touranku to będziesz mógł nawet próbę zrobić
Szukajcie a znajdziecie.
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
witaj, będzie demo car z perkusją z tyłu??? idealny na zloty...
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol