Witam
Jestem po wstępnych oględzinach Tourana, sprowadzony jest on z Włoch, rok produkcji 2006.
Przebieg wynosi około 120 tyś, 1 właściciel. Było on prawdopodobnie cały malowany oprócz dachu (po otwarciu drzwi widać że jest nałożona grubsza warstwa. Silnik w dobrej kondycji, środek jak na auto z Włoch całkiem całkiem
Jak dobrze pójdzie w następnym tygodniu forumowa familia będzie powiększona
Zdjęcia co prawda robione telefonem na szybko więc z góry przepraszam za ich jakość
Komputerem nic nie sprawdzi, jak ktoś dobrze kręci to sterownik też robi... Włosi w ASO raczej nie serwisują, a jak auto bez DPFa to i po nim nie oszacujesz. Na 90% przebieg nie do sprawdzenia. Trzeba zaufać na słowo sprzedającego
Hmm więc będę się musiał poważnie zastanowić nad kupnem. Na dodatek w bagażniku te boczki są masakrycznie porysowane jakby ktoś jakiś złom woził, ale ponoć już są zamówione nowe.
Włosi to podobno największe gnojarze, o nic nie dbają.
Auto z Włoch to na 99% przebieg kręcony, w dodatku uwielbiają syfić w autach i to bardzo. Jak by o mnie chodziło to nie brał bym auta malowanego w całości, a wiesz może dlaczego ono było pomalowane całe oprócz dachu?
Jak był kręcony przez specjalistę to nie dojdziesz jaki miał przebieg, bo tacy robią to profesjonalnie wraz ze sterownikiem. Według mnie szału nie ma ale cena też ciekawa. Ciekawe jestem ile by mógł jeszcze zejść w dół ...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
napewno też był poobijany jak gruszka, skoro twierdzisz, że cały malowany... i jeszcze jak widać? bedziesz iał potem problem ewentualnie przy sprzedaży, chyba że go bierzesz na "dożywocie" cena ceną, żeby to tylko nie była skarbonka bez dna...
Troszkę kiera wymęczona jak na 120kkm, włącznik świateł też. Fakt że w Turku żony jest dopiero 80kkm, w tym że 95% przebiegu to samo miasto i krótkie dojazdy ale na kierownicy i włączniku świateł nie ma najmniejszego śladu. Malowaniem ja akurat bym się nie przejmował jeżeli oczywiście nie był to dzwon z pociągiem, tylko odświeżenie np. poobijanej karoserii.
no właśnie poobijanie to jeszcze nic, a jak było coś poważniejszego jak pisze transporter0,
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.