Po cofnięciu do poprzedniej strony (googli) i ponownym kliknięciu w link do touranklubu najczęściej już było dobrze.
Kilka razy coś w tym stylu udało mi się zobaczyć.
GioW pisze:Najważniejsze pytanie to dlaczego wchodzicie przez wyszukiwarkę google a nie zapisaną zakładkę?? tego nigdy u ludzi nie zrozumiem
A po drugie potwierdzam, wpisałem tą samą frazę co krankor i Norton AV 2013 też wywalił komunikat o wirusie. Możliwe, że to google przeadresowuje te linki w jakiś syf
Chyba coś w tym jest, miałem tak do niedawna na firefoxie, od tygodnia jestem na chrome i jeszcze chyba się nie zdarzyło.lock00 pisze:Panowie , po 1 Ci co mają objaw że szukane słowo wpiszą w google a wyświetla im się inna strona, najczęściej w innym języku , lub coś do pobrania, jest to efekt dodatku który poczas instalacji czegoś, lub pobrania zwykłego pliku zmieniło w rejestrze i zagnieździło sie w przeglądarce, jesłi to przeglądarka dodatkowa typu firefox, chrome itd to odinstalujcie, wybierzcie koniecznie opcje usun zapamiętane ustawienia, a potem usuncie ręcznie folder, lub można zainstalować w innej lokalizacji,i po problemie
"touranklub kodowanie klucza"admin pisze:GioW pisze:Najważniejsze pytanie to dlaczego wchodzicie przez wyszukiwarkę google a nie zapisaną zakładkę?? tego nigdy u ludzi nie zrozumiem
A po drugie potwierdzam, wpisałem tą samą frazę co krankor i Norton AV 2013 też wywalił komunikat o wirusie. Możliwe, że to google przeadresowuje te linki w jakiś syf
Jaką frazę wpisałeś?