Ile wart Cross z 2007r? Prosze o pomoc
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Ile wart Cross z 2007r? Prosze o pomoc
Panowie,
Mam mozliwosc zakupu Crossa z 2007r z przebiegiem 245kkm, silnik BMM, kupiony i serwisowany w PL, bankowo bezwypadek.
Czarny, orange wnetrze, grzane stolki, duzy FIS, wilofunkcyjna kiera, klima 2 strefowa.
Co mnie zdziwilo, to ma biale lampy przednie, xenony. Myslalem, ze wszystkie Crossy maja czarne.
Nie jezdzilem nim jeszcze i nie wiem jaki jest stan techniczny, ale ile mozna dac za cos takiego na "dzien dobry"?
Mam mozliwosc zakupu Crossa z 2007r z przebiegiem 245kkm, silnik BMM, kupiony i serwisowany w PL, bankowo bezwypadek.
Czarny, orange wnetrze, grzane stolki, duzy FIS, wilofunkcyjna kiera, klima 2 strefowa.
Co mnie zdziwilo, to ma biale lampy przednie, xenony. Myslalem, ze wszystkie Crossy maja czarne.
Nie jezdzilem nim jeszcze i nie wiem jaki jest stan techniczny, ale ile mozna dac za cos takiego na "dzien dobry"?
-
- Początkujący
Jestem po ogledzinach. Mechanicznie OK, opony BDB, świeży akumulator, rozrzad, kpl sprzeglo, koła zimowe roczne itp. Optycznie strasznie zaniedbany, wnętrze trochę zniszczone. I tak sobie myśle, ze właśnie takie samochody ściąganie sa z Niemcowni, szafa 100 do tylu, pranie, książka aut i "nowka niesmigana, mało używany, od starszej osoby i bardzo zadbany". Ale tu mam przynajmniej czarno na białym. Cena 35 tys.
-
- Początkujący
A nie moze byc szyba wymieniona z innego powodu niz dzwoncheles pisze:Blackleon,
Pisałeś że na bank bezwypadkowy a teraz, że przednia szyba wymieniona na nowszą? kupiony w PL i już taki przebieg ? Jeżeli nawet to bym dokładnie sprawdził spód auta, bo nasze drogi wiadomo jakie są.

Był odprysk, sa zdjecia, dlatego byla wymieniona. Doplacil roznice, bo chciał zalozyc sensor, ale nie dokonczyl "projektu"....
Zawieszeniowo OK.
-
- Początkujący
Daleki jestem od złości. Samochodu jestem pewien, zastanawia mnie tylko duży przebieg. Ile jeszcze pojezdzi...Polonez Coupe 83r. (Dla niewtajemniczonych 3drzwiowy).cheles pisze:Blackleon,
Nie złość się, pewnie że może. To jak jesteś pewny auta i chcesz tyle wydać to bierz, a polonez to ktory rocznik?
Dogadałem się, biorę za 34 tys.
Mam pytanie: czy ta kierownica będzie pasowała plug&play

http://allegro.pl/kierownica-r-line-vw- ... 03959.html