Podpięcie pod komputer

Czyli problemy z prądem w VW Touran (osprzęt elektryczny, włączniki, przekaźniki, szyby elektryczne, oświetlenie itp.)
Chester
Przeglądacz
Auto:: Touran, 1.9 TDI BKC, 2006
Imię:: Mariusz
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Podpięcie pod komputer

Post autor: Chester »

Witam wszystkich Forumowiczów :piwo:

Mam prośbę do któregoś z kolegów w okolicy zagłębia, śląska (i pobliskie tereny) o podpięcie się do mojego samochodu w celu sprawdzenia ile jest błędów oraz wykasowanie błędu poduszki, który ostatnio pojawił się podczas jazdy :(
Nie chciałbym jechać do jakiegoś mechanika, który mnie skasuję i nic mi zbytnio nie wytłumaczy. Jeżeli byłaby taka możliwość i skorzystanie z Waszej pomocy to chętnie oddam auto w dobre ręce. Mam nadzieję, że przy okazji się czegoś nauczę i co najważniejsze dowiem, oczywiście nie ma nic za darmo :)
Chciałem zawitać na swoim pierwszym spocie z Grupą Małopolską ale niestety w tym tygodniu pracuję na popołudniu :( Natomiast w weekedy wyjeżdżam na wioskę. Jeżeli znajdzie się termin w niedziele po obiadku to chętnie :)

Z góry dziękuję za pomoc i ewentualne propozycję :piwo:
Pozdrawiam

P.S.
Jeżeli umieściłem post nie w tej grupie co trzeba to z góry przepraszam ale nie pasowało mi to nigdzie :P
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 215 razy
Otrzymał podziękowań: 681 razy

Post autor: jeżu »

Chester,
1. propozycja
W niedzielę po obiadku możesz podskoczyć do Olkusza jak Ci pasuje.... :mrgreen:
Chester
Przeglądacz
Auto:: Touran, 1.9 TDI BKC, 2006
Imię:: Mariusz
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: Chester »

Super to jesteśmy wstępnie umówieni :) jakbym mógł prosić o numer telefonu na PW to będę dzwonił i potwierdzał swoją wizytę oraz prosił o adres :piwo:
ODPOWIEDZ