Stopery dywanikow na tyl z allegro

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)
collega
Zaawansowany
Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
Imię:: Marcin
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Stopery dywanikow na tyl z allegro

Post autor: collega »

Czesc

Montowal moze ktos z was te stopery z allegro na tylne wycieraczki ? chcialem sie dowiedziec z czego one sa zrobione czy to sa wkrety metalowe czy plastik bo nie wiem czy uda sie to wkrecic w ta klapke od schowka pod nogami
marekp
Początkujący
Auto:: Touran
Imię::
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: marekp »

nie widziałem żeby ktoś montował stopery z tyłu. kogo tam wozisz że tak wierzga ;) a z tego co pamiętam to kształt dywaników tylnych nie pozwala na przesuwanie.
Awatar użytkownika
Maciej_F
Expert
Auto:: Alhambra 7N
Imię:: Maciej
Podziękował: 49 razy
Otrzymał podziękowań: 68 razy

Post autor: Maciej_F »

Witajcie .
Ja montowałem te stopery plastikowe z allegro . I sie sprawdza . Wkręca się je nie w plastikową pokrywe schowka tylko obok .

A kto wierzga :> wiadomo dzieciarnia . Teraz od lat jest spokój .Są na miejscu czy gumowe ( zima ) czy welurowe (lato ) .
ralf
Przeglądacz
Auto:: TOURAN 1.9 TDI 2004
Imię:: .

Post autor: ralf »

Witam
Ja mam wersji 7 osobowej 6 wycieraczek i stopery znajdują się tylko z przodu środek nie wiem czy ma miejsce na stopery ale wycieraczka jest tak wyprofilowana że nie ma możliwości jej przesunięcia jedynie pociągnąć do góry w celu dostania się do schowka tył również się nie ma możliwości przesunięcia gdyż zatrzymują go mocowania foteli .
ODPOWIEDZ