WVGZZZ1TZ4W135292 - KRADZIONY TOURAN!!!
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
WVGZZZ1TZ4W135292 - KRADZIONY TOURAN!!!
przestrzegam przed kupnem kradzionego auta!
3 tygodnie temu we wroclawiu ukradli mi Tourana 1,9TDI 2004r granatowy z roletami przeciwslonecznymi i alu 16". nr VIN: WVGZZZ1TZ4W135292. o ile nie poszedl na czesci lub na wschod, a ktos sie na niego natknie prosze o kontakt lub powiadomic komisariat Wroclaw-Krzyki. zdjecie ponizej...
3 tygodnie temu we wroclawiu ukradli mi Tourana 1,9TDI 2004r granatowy z roletami przeciwslonecznymi i alu 16". nr VIN: WVGZZZ1TZ4W135292. o ile nie poszedl na czesci lub na wschod, a ktos sie na niego natknie prosze o kontakt lub powiadomic komisariat Wroclaw-Krzyki. zdjecie ponizej...
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Nigdy nie widziałem na statystykach Touranów...
Zawsze na czołówce były pasek i golf.
Ale skoro kradną to i zapotrzebowanie na części jest.
maszup; gdzie i kiedy dokładnie ukradli Ci VW?
Chodzi mi czy ulica, garaż itp. i czy w dzień czy w nocy.
Zawsze na czołówce były pasek i golf.
Ale skoro kradną to i zapotrzebowanie na części jest.
maszup; gdzie i kiedy dokładnie ukradli Ci VW?
Chodzi mi czy ulica, garaż itp. i czy w dzień czy w nocy.
VW Touran 1.9TDI '08 KLIKNIJ
- Cyrus
- Zaawansowany
- Auto:: 1.9 TDI 105 DSG
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
A co one dają ??bulers pisze:Miałeś jakiś alarm,jakieś zabezpieczenia dodatkowe?
Parę lat temu z niedzieli na poniedziałek ok godz.7:00 rano skradziono mojej siostrze auto - było to Clio. Miała zabezpieczenie Bear Lock w skrzyni. W niedziele była w Zakopanem... co się okazało, panowie pożyczyli sobie wkładkę zamka z korka baku, dorobili klucz, wpięli swój komputer, blokadę skrzyni lekko nacięli i biegi normalnie można było używać. Po kilku latach złapali ich była to dość duża grupa ludzi....ale auto odzyskaliśmy w dniu kradzieży

Więc jak ktoś sobie upatrzy Twoje auto to

Ja odkąd mam VW chodzę z duszą na ramieniu... a najlepsze jest to że tydzień po zakupie był włam do garażu obok mojego