rcd i rns 510 jaka cena i czym się różnią

Problemy dotyczące radioodtwarzaczy, zmieniarek, systemów nawigacji, CB itp.
grzegomir
Użytkownik
Auto:: Touran BKC 2004
Imię:: grzesiek
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy

rcd i rns 510 jaka cena i czym się różnią

Post autor: grzegomir »

nie będę się rozpisywał ile można zapłacić za któreś z tych radyjek i czym się one różnią.
ckcaddy
Przeglądacz
Auto:: caddy 1,9 TDI bsu
Imię:: wojtek
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: ckcaddy »

RCD 510 to radio z odtwarzaczem CD / MP3 i chyba z dyskiem wewnętrznym tak mi sie wydaje patrząc na zdjęcia bo nie widziałem tego na żywo.
RNS 510 to samo co wyżej ale z nawigacją i dyskiem wewnętrznym 30 lub 40 GB zależy od modelu/oznaczenia A, B, i tak chyba do H im nowszy model tym wyższa litera, jeszcze w zależności od rocznika auta i jego wyposażenia (chyba chodzi o wielkość bordnetza) te z wyższą literką mogą rozładowywać akmulator
moim zdaniem jeśli już to kupować RNS ja mam z literką B i jestem bardzo zadowolony
ile można za to dać - nie wiem, ale warto oswoić się z ceną około 2000 pln jak szukałem to na alledrogo właśnie tak chodził. Ja kupiłem od znajomego co podobno miał go z auta sprowadzonego z Belgii
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
Awatar użytkownika
Ciapek
Expert
Auto:: 2.0 DSG BKD '05
Imię:: B
Podziękował: 45 razy
Otrzymał podziękowań: 64 razy

Post autor: Ciapek »

było na forum 100 razy!

Poczytaj ten dział!
Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ