Skradziony Touran - Wrocław / Kiełczów
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Skradziony Touran - Wrocław / Kiełczów
Witam !
Długo nie cieszyłem sie swoim Touranem...
----
Dzisiaj w nocy, spod domu w Kiełczowie skradziono mi auto. Volkswagen Touran, 2007 rok, wersja highline, szary metalic (na zdjęcju dokładnie ukradzione auto, blachy jeszcze importowe). Numer rejestracyjny DW 855UE, VIN VINWVGZZZ1TZ7W086760. Sprawa zgłoszona na Policje, auto było ubezpieczone...
ktokolwiek widział - kto kolwiek wie...
Długo nie cieszyłem sie swoim Touranem...
----
Dzisiaj w nocy, spod domu w Kiełczowie skradziono mi auto. Volkswagen Touran, 2007 rok, wersja highline, szary metalic (na zdjęcju dokładnie ukradzione auto, blachy jeszcze importowe). Numer rejestracyjny DW 855UE, VIN VINWVGZZZ1TZ7W086760. Sprawa zgłoszona na Policje, auto było ubezpieczone...
ktokolwiek widział - kto kolwiek wie...
- marcin975
- Zaawansowany
- Auto:: VW PASSAT B7 2.0 TDI
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 47 razy
Mieszkam blisko Ciebie, będę się rozglądał, to gnoje! współczuję
Dobrze że miałeś ubezpieczenie, zawsze coś oddadzą.
PS. Możesz napisać jakie miałeś zabezpieczenia? Może to pomóc innym przed kolejną kradzieżą Tourana

PS. Możesz napisać jakie miałeś zabezpieczenia? Może to pomóc innym przed kolejną kradzieżą Tourana

Ostatnio zmieniony pn paź 14, 2013 16:54 przez marcin975, łącznie zmieniany 1 raz.
Touran był i się zmył 

-
- Przeglądacz
- Podziękował: 6 razy
-
- Kandydat
Auto skradziono spod domu, spod okna sypialni, - tak jakby domku jednorodzinnego. Kto jest z okolicy - kojarzy osiedle Male Wilczyce naprzeciwko cmentarza komunalnego kiełczowskiego. Zabezbieczenia były fabryczne. Auto miałem tydzień czasu. Nie zdazylem nic zamontowac, miał byc GPS / blokada zaplonu etc. zrobiłem tylko mechanike, widac to był błąd. Auto stało na nówkach oponach Nokian WR A3, miało świezo wymieniony rozrząd na oryginale, tuleje zawieszenia i jakies pierdółki. No i pełen zbiornik ropy...
to drugi touran zrobiony na tym osiedlu w przeciagu ostatniej polowy roku.
Co mówiła policja - wrzucajcie jakies stare telefony do bagaznika z karta sim, dlugo dzialajace na bateri, jakies tanie proste GPS'y - tylko cos takiego daje szanse na odnalezienie auta - tak mowila policja. Choc tez nie zawsze. Kradną zawodowcy. Maja zagłuszacze, detektory...
MK
to drugi touran zrobiony na tym osiedlu w przeciagu ostatniej polowy roku.
Co mówiła policja - wrzucajcie jakies stare telefony do bagaznika z karta sim, dlugo dzialajace na bateri, jakies tanie proste GPS'y - tylko cos takiego daje szanse na odnalezienie auta - tak mowila policja. Choc tez nie zawsze. Kradną zawodowcy. Maja zagłuszacze, detektory...
MK
-
- Użytkownik
- Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
- Imię:: Staniaław
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Bzyku dobrze kombinujesz mi też kiedyś zawinęli auto 3-letnie mondeo po wymianie silnika a pracowałem wtedy w DE i przyjechałem i do warsztatu na poprawki ale nie mieli czasu a tu dnia następnego auta nie ma
a żeby było śmiesznie negocjowałem okup z właścicielem warsztatu takie to były czasy kilkanaście lat temu

- Miki76
- ____________________
- Auto:: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
- Imię:: Damian
- Podziękował: 89 razy
- Otrzymał podziękowań: 194 razy
ja oprócz zabezpieczeń w samochodzie o których nawet zapominam bo mam ich parę własnej konstrukcji mój patent to jeszcze zaznaczyłem prawie wszystkie części w aucie skrobakiem zajęło mi to 6 miesięcy wiem że to nie uchroni auta od kradzieży ale ułatwi zlokalizowanie części a jak mówią po nitce do kłębka ot taka to moja złośliwość względem ludzi którzy lubią cudzą własność
- Grześ
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9TDI 2004r
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Kurka identyczny:
http://allegro.pl/touran-nowy-model-200 ... 01858.html
bruneros, masz więcej zdjęć?
http://allegro.pl/touran-nowy-model-200 ... 01858.html
bruneros, masz więcej zdjęć?