touran z itali co sądzicie
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
touran z itali co sądzicie
http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... 63&asrc=st
proste wypowiedzi może ktoś coś zobaczy
przebieg jest dziwny
proste wypowiedzi może ktoś coś zobaczy
przebieg jest dziwny
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
powiem krótko, wiem jak Włosi dbają o swoje auta, większość posiada obtarcia, przetarcia itp, wynikłe z użytkowania, środki samochodów są w opłakanym stanie gdyż nie przykładają do tego uwagi jak wygląda wnętrze. Na serwis w ASO raczej nie liczmy gdyż Włosi to lenie i nie wpisują do bazy VW przeglądów. Podsumowując nie polecam samochodów z Włoch.
Do tego tacho wskazuje na 86 tkm a w ogłoszeniu pisze 118 tkm, taki wpis sam mówi za siebie
Do tego tacho wskazuje na 86 tkm a w ogłoszeniu pisze 118 tkm, taki wpis sam mówi za siebie

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Zawsze moze trafic na rodzynka patrz autko Jarrego, ale popieram zdanie Akiego dwa razy bym sie zastanowil nad autem z Wloch, szczegolnie jak widzialem jak wygladaja autka i serwisowanie. Co do optarc i itp to wiadomo duzy ruch malo miejsca do parkowania ale serwisowanie to porazka fakt, ze nie dbaja to raz jada wtedy jak musza bo nie moze odpalic.
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran BKC 2004
- Imię:: grzesiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
mam wujka tam troche sie zna na samochodach... hehe... szukam samochodu dla matki chce cady w maxi myślę że jeśli chodzi o pojemność to touran jest wiekszy... nie chodzi o miejsce z tyłu wszystko idzie od razu won... potrzeba 2 fotele i sporo miejsca z tyłu (sprzedaje chemię z Niemiec proszki płyny itd.) a no i co ma większą ładowność??
co do aut z włoch nie mam zastrzeżeń... miałem już 3 auta fakt że na początku trochę roboty żeby to ogarnąć ale trzeba robić... zawsze dobrze się jeździło ale samochody źle kończyły
co do aut z włoch nie mam zastrzeżeń... miałem już 3 auta fakt że na początku trochę roboty żeby to ogarnąć ale trzeba robić... zawsze dobrze się jeździło ale samochody źle kończyły
-
- Użytkownik
- Auto:: Touareg 262KM
- Imię:: Tomasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
kolego caddy maxi jest większy od touranagrzegomir pisze:mam wujka tam troche sie zna na samochodach... hehe... szukam samochodu dla matki chce cady w maxi myślę że jeśli chodzi o pojemność to touran jest wiekszy... nie chodzi o miejsce z tyłu wszystko idzie od razu won... potrzeba 2 fotele i sporo miejsca z tyłu (sprzedaje chemię z Niemiec proszki płyny itd.) a no i co ma większą ładowność??
i ma wygodniejsze boczne wrota
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Zgadzam się z Balbina76 i mogę tylko dopisać że bardziej wygodniejszy jest TOURAN. Caddy to taki skoczek ale "słonia "w niego zaladujesz.balbina76 pisze:kolego caddy maxi jest większy od touranagrzegomir pisze:mam wujka tam troche sie zna na samochodach... hehe... szukam samochodu dla matki chce cady w maxi myślę że jeśli chodzi o pojemność to touran jest wiekszy... nie chodzi o miejsce z tyłu wszystko idzie od razu won... potrzeba 2 fotele i sporo miejsca z tyłu (sprzedaje chemię z Niemiec proszki płyny itd.) a no i co ma większą ładowność??
i ma wygodniejsze boczne wrota