Klubowy znaczek TKP na grill
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Klubowy znaczek TKP na grill
Słuchajcie.. Ponieważ to luźne gadki, to podzielę się swoim spostrzeżeniem.
Jechałem dzisiaj przez miasto i zauważyłem skodę o1 ze znaczkiem OCP z przodu. Z tyłu na kuferku, miała "standardową" nalepkę z Octavia Club Polska. Tak przyszło mi na myśl, czy nie byłaby to lepsza propozycja niż wlepa na szybę.
Znaczek był umiejscowiony z przodu, po stronie kierowcy, na grillu (pomiędzy paskami, w poziomie, coś a'la GTI w golfie). Były to po prostu srebrne litery OCP, pisane kursywą. Miały około 4-5cm wysokości. Były naprawdę baardzo widoczne.. no i niepowtarzalne.
Z octavii, które mnie mijały, ta od razu rzuciła się w oczy.
Myślę, ze nie byłoby najmniejszych problemów z identyfikacją nadjeżdżających, klubowych autek. Nawet z dalszej odległości.
Co o tym myślicie??
Qrcze.. niech mnie ktoś oświeci..co ja widziałem, jak wszystkie octavie mają grille w pionowe paski??
To akurat z nówki, więc grill jest pionowo, ale sens jest taki:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=940988
trzeba trochę zjechać, kilka postów w dół..
Jechałem dzisiaj przez miasto i zauważyłem skodę o1 ze znaczkiem OCP z przodu. Z tyłu na kuferku, miała "standardową" nalepkę z Octavia Club Polska. Tak przyszło mi na myśl, czy nie byłaby to lepsza propozycja niż wlepa na szybę.
Znaczek był umiejscowiony z przodu, po stronie kierowcy, na grillu (pomiędzy paskami, w poziomie, coś a'la GTI w golfie). Były to po prostu srebrne litery OCP, pisane kursywą. Miały około 4-5cm wysokości. Były naprawdę baardzo widoczne.. no i niepowtarzalne.
Z octavii, które mnie mijały, ta od razu rzuciła się w oczy.
Myślę, ze nie byłoby najmniejszych problemów z identyfikacją nadjeżdżających, klubowych autek. Nawet z dalszej odległości.
Co o tym myślicie??
Qrcze.. niech mnie ktoś oświeci..co ja widziałem, jak wszystkie octavie mają grille w pionowe paski??
To akurat z nówki, więc grill jest pionowo, ale sens jest taki:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=940988
trzeba trochę zjechać, kilka postów w dół..
Ostatnio zmieniony pn lut 18, 2013 21:27 przez forestman, łącznie zmieniany 1 raz.
:::...Lepiej stracić pięć minut z życia, niż życie w pięć minut...:::
-
- Początkujący
No niby tak.. ale jak można zamówić "wypasione TDI", to może dałoby się wymyśleć ładne TKP.. choćby i z nierdzewki
.. cięte "laserowo??"
montaż np. na klipsy.. albo znaczek zagięty i na dwie śrubki..
Jakby się umówić, że to będzie np. prawy, górny róg, drugie pole, to nie ma bata.. nie do przeoczenia na drodze

montaż np. na klipsy.. albo znaczek zagięty i na dwie śrubki..
Jakby się umówić, że to będzie np. prawy, górny róg, drugie pole, to nie ma bata.. nie do przeoczenia na drodze

:::...Lepiej stracić pięć minut z życia, niż życie w pięć minut...:::
- Przemek_85
- Użytkownik
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Miło Eljot, że o mnie pomyślałeś, ale niestety ja nie dysponuję laserówką... a to trzeba by wyciąć laserem, obawiam się, że żadnego napisu nie dało by się zrobić na maszynie, które są u mnie w pracy... a szkoda bo pomysł naprawdę fajny.
A jakby tak napisać do gościa, który robił dla Nas napisy TDI na fotele, On to robił laserem.
Jedyne nad czym teraz myślę to nierdzewne nakładki na progi do naszych Touranków
A jakby tak napisać do gościa, który robił dla Nas napisy TDI na fotele, On to robił laserem.
Jedyne nad czym teraz myślę to nierdzewne nakładki na progi do naszych Touranków

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy