Witam,
mam pytanie, czy orientuję się może ktoś czy jest możliwość wymiany tylko jednego wiatraka (tego od klimatyzacji) bo niestety mi nie chodzi. Sprawdzałem na krótko i dużo się kręci a w małym tylko się zaiskrzy i stoi i poza tym ciężko się kręci palcem, więc pewnie jest siadnięty.
Pytałem w jednym sklepie ale mi powiedzieli że muszę wymienić całość tzn 2 wiatraki z obudową i krzykneli mi za to 1070 zł, więc strasznie drogo i jakoś nie chcę mi się wierzyć w to że nie da się tylko jednego wiatraka wymienić.
Czy ktoś może miał podobny problem, albo wie czy da się tylko jeden wymienić????
poszukaj tego wiatraka na szrocie... napewno znajdziesz cos zadowalającego... jeszcze pozostaje "alledrogo" ale tam nie bedziesz miał mozliwosci sprawdzenia na krótko...
myślałem o szrocie, ale mogę kupić na którym jeszcze pojeżdżę a mogę kupić który przejedzie ze mną 1000 km i też stanie. myślałem że można dokupić ten mały wiatrak nowy i go zamontować bo alledrogo są takie aukcję, tylko nie wiem czy akurat będzie pasował.