A że nas się trochę zrobiło z tego co widzę w okolicy może machniemy jakiegoś spocika we Wrocławiu tak by się poznać i ewentualnie wiedzieć komu machać na drodze
Propozycja spotu dolnośląskiego padała wielokrotnie,nawet były próby połączenia sił z lubuskim, niestety tylko raz doszło do spotkania
Teraz przed nami spot multiregionalny i III Ogólnopolski, zapraszamy można zawsze obgadać temat
Dlatego proponuje się spotkać tak bardziej lokalnie, Wrocław i okolice tak żeby się poznać i nabrać ochoty na dalsze spoty może już dolnośląskie albo i łączone bo w zasadzie i do lubuskiego i opolskiego bardzo bliziutko
Jeżeli chodzi o weekend to jestem otwarty na wszelkie propozycje godzinowe. Choć co do miejsca mam małe wątpliwości... W niedzielę parking magnolii jest trochę obłożony szczególnie biorąc pod uwagę remont... No chyba że nie wiem o jakimś skrawku
Nie wiem jak stoicie z niedzielnym czasem, ale jeżeli da się wcześniej to mogę zaproponować któryś z parkingów w Lesie Osobowickim, są tam całkiem przyjemne miejsca (pod warunkiem że pogoda dopisze).
Ostatnio zmieniony wt mar 18, 2014 22:17 przez Jacekp54, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też się melduję. Podzielam zdanie, że Magnolia nie jest najlepszym pomysł na weekendowy spot. Trzeba gdzieś indziej uciec. Jesteśmy zmotoryzowani więc nie bójmy się odległości. Ja dojadę gdzie będzie trzeba.
Ze swojej strony mogę zapewnić sprzęt do zdjęcia grupowego
-- Wt mar 18, 2014 21:15 --
Jacekp54 pisze: (pod warunkiem że pogoda dopisze).
Co do miejsca naprawdę nie mamy co się martwić. Na dachu Castoramy zawsze jest miejsce nie było jeszcze tak żeby na spokojnie nie można było stanąć w parę aut. Mogą być też bielany a właściwie jej nieużywana część tam gdzie sklep Jula i burgerking. Myślę że jak na 1 raz lepiej gdzieś tutaj we Wrocławiu wymodzić niż uciekać poza miasto. Ciepło idzie będziemy uciekać jak coś