No to co Panowie,
pogoda coraz ładniejsza, w autkach pewnie trochę się podziało albo i się nadal dzieje... czy nie pora znowu się spotkać i pobić ubiegłoroczną frekwencję. Trochę nas się zrobiło aktywnych w tym regionie
Zepnijmy się i zróbmy jakieś spotkanko bo możliwe, że będzie to moje ostatnie w tym regionie
Ostatnio zmieniony ndz kwie 27, 2014 11:20 przez GioW, łącznie zmieniany 7 razy.
Giow, przydałby sie jakiś roboczy spot. Np. montaż zbiorowa czujnika deszczu albo footwella, albo coś innego. Ale musi być ciepło i pewnie wszyscy oprócz mnie mają te mody.
stann pisze:Giow, przydałby sie jakiś roboczy spot. Np. montaż zbiorowa czujnika deszczu albo footwella, albo coś innego. Ale musi być ciepło i pewnie wszyscy oprócz mnie mają te mody.
Ja nie mam do takich to potrzebni byliby Muti i Turanek a z tego co wiem to Muti dopiero po świętach zagości na tej ziemi
stann pisze:Giow, przydałby sie jakiś roboczy spot. Np. montaż zbiorowa czujnika deszczu albo footwella, albo coś innego. Ale musi być ciepło i pewnie wszyscy oprócz mnie mają te mody.
Roboczy to bedzie spot ogolnopolski.. stann wybierasz sie do Slesina? Na spotach takich jak robimy niestety brakuje czasu. Footwella przod i tyl w 3 osoby powinnismy wyrobic sie w 2-3 godzin... Ale najlepiej i na spokojnie na ogolnopolskim..
U mnie z data to dopiero w ostatnim momencie wiadomo. Generalnie wszystkie weekendy pasuja poza terminem 18-22 kwietnia wtedy musze tesciową uszczęśliwić .
Nad Slesinem się zastanawiam, bo nie wiem co z dziećmi i żoną. Dzieci mi często chorują non stop chore jak nie jedno to drugie. Chętnie bym pojechał. Muszę z żoną porozmawiać. Mówisz że na takim spocie ogólnopolskim ktoś by mi pomógł, jak nikogo oprócz was nie znam.
Stann mój footwell powstał właśnie na ogólnopolskim , znaczy sam robiłem ale jarry pokazywał palcem , ktoś pożyczył lutownice, ktoś przedłużacz - sama przyjemność.
Jeżeli się wybiorę do Ślesina to chętnie pomogę. Ale o tym czy przyjadę będę wiedział w ostatnim momencie ,.... Nie wiem tylko co wtedy z noclegiem (touran do spania chyba zostanie)...
Stann z dzieciakami mam ten sam problem na obecna chwile .
"dziadki" jadą na wczasy w terminie Ślesina... Muszę "mamusie" ściągnąć do pomocy żonie i wtedy może się wyrwę, bo nie chce jechac ze mną....
Ostatnio zmieniony pn mar 31, 2014 15:50 przez andrz3j, łącznie zmieniany 1 raz.
andrz3j pisze:Jeżeli się wybiorę do Ślesina to chętnie pomogę. Ale o tym czy przyjadę będę wiedział w ostatnim momencie ,.... Nie wiem tylko co wtedy z noclegiem (touran do spania chyba zostanie)...
Dzięki chłopaki, jak będę to na pewno zaopatrzę się w dużą ilość . Będzie można się poznać w realu