Touran - Komis - 25 tyś
-
MaciekFR
- Auto:: VW Golf IV 1.6
- Imię:: Opała
Touran - Komis - 25 tyś
Witam!
Chcę kupić Tourana, ponieważ potrzebuje auto rodzinne. W naszego Golfa już się nie mieścimy w trojke - a czwarty członek rodziny w drodzę.
Ze względu na słabe możliwości finsansowe na obecną chwilę i brak możliwości bycia bez auta w grę wchodzi tylko komis - autko w rozliczeniu i kredyt.
Chcemy wydać koło 25 tyś. Jeśli chodzi o preferencje to raczej diesel, mocniejszy 140KM +
Co sądzicie o tym:
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-salon-polska-dsg-higline-C31450254.html
Z automatem DSG. Zastanawiam się czy nie będzie to generować za dużych kosztów. Ale ma swoje oczywiste plusy. I przebieg też trochę podejrzany.
A moze wydzieliście coś ciekawego w okolicach Wrocławia lub okolicy?
Chcę kupić Tourana, ponieważ potrzebuje auto rodzinne. W naszego Golfa już się nie mieścimy w trojke - a czwarty członek rodziny w drodzę.
Ze względu na słabe możliwości finsansowe na obecną chwilę i brak możliwości bycia bez auta w grę wchodzi tylko komis - autko w rozliczeniu i kredyt.
Chcemy wydać koło 25 tyś. Jeśli chodzi o preferencje to raczej diesel, mocniejszy 140KM +
Co sądzicie o tym:
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-salon-polska-dsg-higline-C31450254.html
Z automatem DSG. Zastanawiam się czy nie będzie to generować za dużych kosztów. Ale ma swoje oczywiste plusy. I przebieg też trochę podejrzany.
A moze wydzieliście coś ciekawego w okolicach Wrocławia lub okolicy?
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Re: Touran - Komis - 25 tyś
przy tym przebiegu taki przełącznik???? i mnie przy 250 tkm wygląda lepiej, podobnie przyciski radia. ... Chciałbym zobaczyć historię tego auta...
-- 5 kwi 2014, o 12:15 --
przy tym przebiegu taki przełącznik???? i mnie przy 250 tkm wygląda lepiej, podobnie przyciski radia. ... Chciałbym zobaczyć historię tego auta...
-- 5 kwi 2014, o 12:15 --
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
-
rossi2106
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Marek
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
z drugiej strony moj ma pewne 180kkm i zluszczony uchwyt drzwi i przelaczniki szyb.a ten ma jak nowy 
-
MaciekFR
A mam jeszcze jedno pytanko do właścicieli Touran-ów. Czy ktoś testował ustawienie dwa foteliki z tyłu i osoba dorosła pomiędzy? Zmieszczą się w miarę komfortowo?
- kazan13
- Zaawansowany
- Auto:: 1T3 2.0 TDI CUP
- Imię:: Zbyszek
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 45 razy
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Wszystko zależy od rozmiarów osoby dorosłejMaciekFR pisze:A mam jeszcze jedno pytanko do właścicieli Touran-ów. Czy ktoś testował ustawienie dwa foteliki z tyłu i osoba dorosła pomiędzy? Zmieszczą się w miarę komfortowo?
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Odp: Touran - Komis - 25 tyś
Maciek jeżeli osoba dorosla mieści sie na środkowym fotelu to z dwoma fotelikami da rade.
NzTT
NzTT
- wujo_sam
- Specjalista
- Auto:: Touran 2.0
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 68 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
Rade da ale zalezy od rozmiarow fotelikow i osoby na miejscowke do tylu. My tak jezdzimy z UK do PL i w druga strone- przednie siedzenie zlozone w pol (centrum dowodzenia starszego dziecka) dwa foteliki z tylu a srodkowe siedzenie lekko rozlozone do odpoczynku. Luksusow nie ma ale da rade- ponoc kawal chlopa ze mnie (130 w klacie ) i mieszcze sie takze bez obaw.cheles pisze:Maciek jeżeli osoba dorosla mieści sie na środkowym fotelu to z dwoma fotelikami da rade.
NzTT
-
MaciekFR
Z tyłu będzie siedziedz drobna kobieta, więc powinno być ok. Dziękuje za odpowiedź.
Tą sztukę za utomatem rzeczywiście sobie odpuszczę. A co sądzicie o tym?
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-2-0-140km-klimatronik-7-osobow-C32532874.html
Czy tylne siedzena w wersji 7 osobowej (te w bagażniku) da się całkowicie wymontować powiększając bagażnik?
Tą sztukę za utomatem rzeczywiście sobie odpuszczę. A co sądzicie o tym?
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-2-0-140km-klimatronik-7-osobow-C32532874.html
Czy tylne siedzena w wersji 7 osobowej (te w bagażniku) da się całkowicie wymontować powiększając bagażnik?
- kazan13
- Zaawansowany
Maćku, to jest auto sprowadzone z w miarę niskim przebiegiem jak na ten rocznik, w cenie tej zawiera się zarobek dla handlarza / komisu ... wejdź na mobile.de i zobacz ile tam kosztuje podobne auto ale z przebiegiem np. 400 tyś km i ile kosztuje touran taki sam z przebiegiem 180 tyś km...
patrząc na to ogłoszenie to jest to teoretycznie super okazja : ładny , dobry wypas , siedmioosobowy, niski przebieg, zarejstrowany .... i w dobrej cenie ... u niemca za takiego trzeba dać min. 5000e - 6000e plus koszty sprowadzenia plus koszty zarejstrowania .
Jeśli bym go oglądał u niemca to by mi się podobał a że już jest u handlarza to podejrzewam przekręt
.... choć może ktoś chce zrobić prezent i sprzedaje go ze stratą 
patrząc na to ogłoszenie to jest to teoretycznie super okazja : ładny , dobry wypas , siedmioosobowy, niski przebieg, zarejstrowany .... i w dobrej cenie ... u niemca za takiego trzeba dać min. 5000e - 6000e plus koszty sprowadzenia plus koszty zarejstrowania .
Jeśli bym go oglądał u niemca to by mi się podobał a że już jest u handlarza to podejrzewam przekręt
Ostatnio zmieniony ndz kwie 06, 2014 11:37 przez kazan13, łącznie zmieniany 1 raz.
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
Na stratę to nie wygląda, auto jest idealnie przygotowane do wymogów Klienteli w naszym kraju. Porównaj podobne auta na mobilu jakie maja ceny i przebiegi, wtedy odpowiedź sobie na pytanie.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
-
stach
- Użytkownik
- Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
- Imię:: Staniaław
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
jakoś my wszyscy ciągle wierzymy że jesteśmy wyjątkowi i to właśnie nam trafi się super okazja 
ciekawe jak długo i czemu tak długo nikt takiej okazji nie ustrzelił
spytaj tylko gościa o datę sprowadzenia
ciekawe jak długo i czemu tak długo nikt takiej okazji nie ustrzelił
spytaj tylko gościa o datę sprowadzenia
- kazan13
- Zaawansowany
po sprecyzowaniu o 7 miejsc na mobilach - najtańszy wyskakuje 4900 e i dalej aż ponad 7000e, ktoś powie że handlarze mają lepsze ceny bo biorą po kilka sztuk z placu, moim zdaniem im też nikt auta ze stratą nie odda .