Zastanawiam się nad kupnem kompletu kluczy bo im więcej modze w aucie tym więcej kluczy potrzebuje a których posiadam jak na lekarstwo
moja prośba do was czy możecie polecić jakiś fajny zestaw kluczy który posłuży a nie rozleci się po pierwszym użyciu Nie muszą to być markowe zestawy ale dobrze by było gdyby były sprawdzone i wytrzymałe.
Jak na razie zastanawiałem się nad tym kompletem na początek :
bartek0-01 pisze:Zastanawiam się nad kupnem kompletu kluczy bo im więcej modze w aucie tym więcej kluczy potrzebuje a których posiadam jak na lekarstwo
moja prośba do was czy możecie polecić jakiś fajny zestaw kluczy który posłuży a nie rozleci się po pierwszym użyciu Nie muszą to być markowe zestawy ale dobrze by było gdyby były sprawdzone i wytrzymałe.
Jak na razie zastanawiałem się nad tym kompletem na początek :
Całkiem niedawno kupiłem taki zestaw też w walizeczce tyle że nie YATO i jak do tej pory daje radę. YATO ma dobre narzędzia choć są i lepsze ale w zupełności na długo posłuży.
Był Touran 2004r 1.9 TDI 105KM
jest Touran 2012r 2.0 TDI 140KM
W fahmanie jest taki motyw że jak bierzesz cowal klucze i nie ważne czy to nasadowe torksy czy zwykle to jak zachowasz paragon masz wieczną gwatancje i z tego względu polecam ta opcję... A sprawdzalem i po 3 latach nię było problemu z grzechotka.... Jak to mówią tanie środki są dla bogaczy :-)
Ja posiadam Yato YT 3894 i moge polecic jakosc tych kluczy. Daja rade. Jezeli nie kupilbym ich "po pieniadzach" to mierzylbym w klucze z dozywotnia gwarancja (taki byl plan) ze wzgledow o ktorych kolega Marek napisal powyzej. Duzy wydatek jednorazowy ale w perspektywie czasu duza oszczednosc (przerobione z doswiadczenia).
[quote="bartek0-01"]Zastanawiam się nad kupnem kompletu kluczy bo im więcej modze w aucie tym więcej kluczy potrzebuje a których posiadam jak na lekarstwo
A ja polecam klucze niemieckiej firmy PROXXON chociaż to już o klasę lepsze klucze niż Yato czy coś w tym stylu i trzeba zapłacić ciut więcej.
Korzystam z kluczy tej firmy kilka lat i jestem bardzo zadowolony.
Mam takie zestawy i mogę z czystym sumieniem polecić:
Na tym samym poziomie są klucze firmy JONNESWAY, a jak ktoś by chciał trochę lepsze to polecam klucze firmy BETA, a jak ktoś się nie liczy z kasą to firmy HAZET.
Tyle mogę pomóc.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
na dzień dzisiejszy Yato ma najlepsze ceny w stosunku do jakości (używane w domu na pewno na lata a i warsztacie długo posłużą,Hazet to już specjalistycznie drogie Vigor to taka tańsza odnoga Hazeta