
Dzień 1 - 27.06.2014 (piątek)
od godz. 12:00 - przyjazd uczestników
12:00 - 17:00 - drobne prace własne przy autkach, zapoznanie z okolicą i ośrodkiem, sporty wodne itp.
17:00 - 17:30 - obiad - menu w ustaleniach (zaproponowałem samo drugie danie, rybka smażona, frytki, surówka z kiszonej kapusty) - zamówiłem 10 porcji
17:30 - 19:00 - konkursy dla dzieciaków, mycie samochodów i sprzątanie do sesji zdjęciowych w sobotę
19:00 - 02:00 - ognisko - 10zł od osoby, w tym podstawowa porcja jedzeniowa oraz drewno - 45 porcji
Dzień 2 - 28.06.2014 (sobota)
06:00 - 08:00 - pobudka i tzw. rozruch, bieg dookoła jeziorka, berek i inne zabawy ruchowe, obecność obowiązkowa!
08:00 - 09:30 - mycie, klarowanie kajut
09:30 - 10:00 - śniadanie - naleśniki - 45 porcji
10:00 - 14:00 - zaawansowane prace przy autach, "grube" mody, po kolei sesje zdjęciowo filmowe każdego uczestnika i jego auta
14:00 - 15:00 - obiad - menu w ustaleniach (zaproponowałem zupa warzywna, gulasz, kluski śląskie, surówka z marchewki ze śmietaną)- 45 porcji
15:00 - 19:00 - cd. grubych modów, jazdy testowe maszynami zlotowymi, cd. sesji zdjęciowych, konkursy dla dzieciaków i dorosłych, ewentualna parada (przejazd honorowy)
19:00 - 02-00 - ognisko - 10zł od osoby, w tym podstawowa porcja jedzeniowa oraz drewno - 50 porcji, konkurs wiedzy o Touranie, karaoke, inne konkursy w tym finały gry w piłkarzyki - TRAMBAMBULA
Dzień 3 - 29.06.2014 (niedziela)
10:00 - 11:00 - śniadanie - jajecznica, płatki, mleko, kanapki - 45 porcji
11:00 - 12:00 - panel dyskusyjny, sprawy forumowe, klubowe, Dobrodziejowe
12:00 - 13:30 - ogłoszenie wyników konkursów, rozdanie nagród i dyplomów
13:30 - 14:00 - obiad - menu w ustaleniach (zaproponowałem krupnik, kotlet schabowy lub de volaille, młode ziemniaczki z koperkiem, mizeria) - 25 porcji
14:00 - wykwaterowanie z pokoi, na ośrodku można przebywać do wieczora jakby co
15:00 - 19:00 - rekreacja na ośrodku dla chętnych, w zależności od wolnego czasu i pogody
Jeśli ktoś jest wegetarianinem, weganinem czy bezglutenowcem proszę o informację, zostanie to uwzględnione w menu.
Założyłem że tylko 25 osób zostanie do obiadu w niedzielę, piszcie kto zostanie lub na pewno nie zostanie to oszacujemy czy nie ma pomyłki.
Oczywiście to nie jest wątek kulinarny tylko
