A ja mam propozycję do moderatorów działów, by opracować w każdym lub prawie każdym temacie małe podsumowanie najważniejszych rzeczy w temacie. Np w temacie felgi na początku dodać post jakie felgi pasują do auta, a później dyskusja itp
Przyznać się który zmienił profil forum na niezalogowanym? , jak dla mnie jest to bardzo nie poręczne, poprzedni profil i login na środku był zdecydowanie lepszy, loguje sie bardzoo duzo razy... a nie mam zwyczaju za pamietywac ustawien.... więc ten schemat tylko przeszkadza
lock00 pisze:Przyznać się który zmienił profil forum na niezalogowanym? , jak dla mnie jest to bardzo nie poręczne, poprzedni profil i login na środku był zdecydowanie lepszy, loguje sie bardzoo duzo razy... a nie mam zwyczaju za pamietywac ustawien.... więc ten schemat tylko przeszkadza
Podbijam i potwierdzam w robocie jest to uciążliwe
Ja zmieniłem, ze względów technicznych. Nie wiem czemu ale na tamtym stylu strona nie była pozycjonowana w google i roboty google na nią nie trafiały. Ruch tworzyły tylko stałe osoby i było 40-60 wizyt dziennie.
Teraz wizyt jest min. 800/dzień. Roboty są potrzebne, bo czasami przy wyszukiwaniach nie jesteśmy na 1 miejscu, a przez to forum się nie rozwija i nowi userzy do nas nie trafiają...
Nie wiem czym to jest spowodowane czy tym stylem czy jakimiś jego ustawieniami, jak ktoś coś wie to niech pisze.
Ja ogólnie teraz szukam speca który postawi forum w phpbb 3.0 na nowym serwerze, więc może w ciągu 2-3 tygodni uda się to ogarnąć. I zobaczymy jak wtedy będzie ruch na forum wyglądał.