Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
-
- Użytkownik
- Auto:: Touareg 262KM
- Imię:: Tomasz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
dunczyki mają mega przebiegi i są sprzedawane przeważnie przez tureckich handlarzy w niemczechDodi pisze:tak sie robi... papiery mogą być z niemiec ale samochód z DK...asca pisze:w opisie jest że z niemiec a z tyłu ma naklejkę DK...
dokładnie...asca pisze:Cena coś taka mała jak na highline ideał...
liczniki cofane przez turkmenów
a jak przekraczają odrę to jeszcze przez naszych cwaniaczków
nasi już też jeżdzą do dani kilka komisów pod Szczecinem w Morzyczynie
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
jestem ciekaw dlaczego sa pokazane 2 zdjęcia tapicerki od trendline? z tylnych siedzeń... jedno z napisem ISOFIX a drugie ze schowakami w podłodze... przecież to nie od tego samochodu...pabloxxx pisze:Panowie Touran dla kolegi, jakieś uwagi, opinie mile widziane![]()
http://allegro.pl/vw-touran-1-9-tdi-bez ... 06146.html
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
może się będę powtarzał, ale wg mnie to auto nie jest warte uwagi, widać że przeszło pełne czyszczenie z wymianą plastików, myciem silnika itd - brak maty wygłuszającej maskę.pabloxxx pisze:Panowie Touran dla kolegi, jakieś uwagi, opinie mile widziane![]()
http://allegro.pl/vw-touran-1-9-tdi-bez ... 06146.html
auto może być bezwypadkowe, ale przebieg już niewiarygodny, moje auto ma 190tyś i widać na kierownicy ślady użytkowania i na plastikach.
ostatnio spotkałem się z ciekawą opinią : kupując auto w PL : na auto masz 30tyś zł? kup za 20tyś zł i masz 10tyś by auto doprowadzić do stanu jaki by Cię interesował , będzie na ew. naprawy i na jakieś mody

-
- Użytkownik
- Auto:: Był Touran jest Jetta
- Imię:: Michał
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Czołem. Myślę powoli nad sprzedażą swojego Tourana, mało jeżdżę, głównie miasto. Mamy jeszcze jedno auto w rodzinie. Stąd pomysł sprzedaży. Nie wiem kompletnie jaką cenę wystawić.
Samochód rocznik 2003 w bardzo dobrym stanie. W 2007 roku z Niemiec z przebiegiem 90 tysięcy kilometrów. Obecnie ma dwa razy więcej. 1,9 TDI wersja 100 konna (czerwone I). Wersja chyba skandynawska, komputer, webasto, podgrzewane fotele, klimatronic. Eksploatacja na bieżąco bardzo skrupulatna, pilnowane rozrządy, olej (syntetyk Shella 15w30). Przed miesiącem czyszczona turbina, chodzi jak złoto. W lipcu po małej kolizji miejskiej (mam zdjęcia, pokazywałem w jakimś wątku na forum) wymieniona na nową chłodnica klimy i intercoolera (oryginały VW). Od wczoraj nowe wycieraczki przednie Valeo za 130 zł:) Wersja 5 osobowa. Doradzicie jak ustawiać się z ceną?
Samochód rocznik 2003 w bardzo dobrym stanie. W 2007 roku z Niemiec z przebiegiem 90 tysięcy kilometrów. Obecnie ma dwa razy więcej. 1,9 TDI wersja 100 konna (czerwone I). Wersja chyba skandynawska, komputer, webasto, podgrzewane fotele, klimatronic. Eksploatacja na bieżąco bardzo skrupulatna, pilnowane rozrządy, olej (syntetyk Shella 15w30). Przed miesiącem czyszczona turbina, chodzi jak złoto. W lipcu po małej kolizji miejskiej (mam zdjęcia, pokazywałem w jakimś wątku na forum) wymieniona na nową chłodnica klimy i intercoolera (oryginały VW). Od wczoraj nowe wycieraczki przednie Valeo za 130 zł:) Wersja 5 osobowa. Doradzicie jak ustawiać się z ceną?
- tomcio1600
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 AVQ
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 28 razy
Jak masz wersje Highline oraz potwierdzisz przebieg to możemy się dogadać... miałbym blisko do Ciebie po auto.himi pisze:Samochód rocznik 2003 w bardzo dobrym stanie. W 2007 roku z Niemiec z przebiegiem 90 tysięcy kilometrów. Obecnie ma dwa razy więcej. 1,9 TDI wersja 100 konna (czerwone I). Wersja chyba skandynawska, komputer, webasto, podgrzewane fotele, klimatronic. Eksploatacja na bieżąco bardzo skrupulatna, pilnowane rozrządy, olej (syntetyk Shella 15w30). Przed miesiącem czyszczona turbina, chodzi jak złoto. W lipcu po małej kolizji miejskiej (mam zdjęcia, pokazywałem w jakimś wątku na forum) wymieniona na nową chłodnica klimy i intercoolera (oryginały VW). Od wczoraj nowe wycieraczki przednie Valeo za 130 zł:) Wersja 5 osobowa. Doradzicie jak ustawiać się z ceną?
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Jak w miarę pewny egzemplarz to celowałbym w ok. 23-24 tys. zł.himi pisze:
-
- Użytkownik
- Auto:: Był Touran jest Jetta
- Imię:: Michał
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
To nie jest highline. Z wyposażenia tak jak opisałem : grzene fotele, radio oryginalne, klimatronic strefowy, komp, tempomat, dokupiona dojazdówka, alufelgi 16 i półroczne letnie opony, przegląd miesiąc temu, olej i komplet filtrów w lipcu, rozrząd za 30.000 km, wcześniej wymieniłem cały komplet, turbina była czyszczona kompleksowo we wrześniu. Dwa dni temu nowy akumulator za ponad 500 złotych. Zamontowałem nowy, mały wentylator chłodnicy, nowa chłodnica klimy i intercoolera (skutek małej kolizji). ,,Dzięki'' niej auto ma nowy zderzak, maskę, prawy błotnik, lekko ucierpiały, ale skoro uznano to sobie wymieniłem.Wszystko na oryginałach w serwisie VW w Lesznie robione miałem. Po stanie tego błotnika z linka TUTAJ widać, że nie był to ,,dzwon roku")''
BTW - taki mam kolor auta, bo to mój błotnik, który został po kolizji.
Jak to wszystko policzyłem to się zastanawiam, czy jest sens sprzedawać....
admin - dzięki. Auto pewne. rodzinnie jeździmy nim czwarty rok, było 3 razy w Chorwacji co jest dobrym testem. W tym roku, co ciekawe, jadący z nami kumpel z dwuletnim, pięknym Accordem musiał zaliczyć serwis. A my tradycyjnie całą trasę śpiewająco:)
BTW - taki mam kolor auta, bo to mój błotnik, który został po kolizji.
Jak to wszystko policzyłem to się zastanawiam, czy jest sens sprzedawać....
admin - dzięki. Auto pewne. rodzinnie jeździmy nim czwarty rok, było 3 razy w Chorwacji co jest dobrym testem. W tym roku, co ciekawe, jadący z nami kumpel z dwuletnim, pięknym Accordem musiał zaliczyć serwis. A my tradycyjnie całą trasę śpiewająco:)